Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Dire Straits" labākās dziesmas grupas „The Straits" koncertā Ventspilī

EasyGet.lv, 26.06.2012. 09:06

30. jūnijā projekta „Govju parāde Ventspils 2012" ietvaros notiks grupas „Dire Straits" dalībnieku jaunās apvienības „The Straits" koncertu Reņķa dārzā, informē L Tips Agency pārstāve Maija Tomkalne.
„Dire Straits" labākās dziesmas grupas „The Straits" koncertā Ventspilī

Ventspils mērs Aivars Lembergs novērtē „The Straits" mūziku un aicina klausītājus uz grupas koncertu: „Manas paaudzes liels ieguvums bija iespēja klausīties kvalitatīvu mūziku. Cilvēki prata gan nodziedāt, gan nospēlēt. Kvalitatīvas mūzikas dzinējspēks bija mūziķu talants un darbs, nevis tehnoloģijas. Baudījām tādus mūzikas grandus kā „Queen", Pīters Gabriels, Fils Kolinss, Rods Stjuarts, Bonija Tailere, Kriss de Burgs, Ēriks Kleptons un, protams, grupa „Dire Straits". Prieks, ka šīs grupas mūziķi būs Ventspilī!"

Pēc vairāku „Dire Straits" dalībnieku iniciatīvas noris atkalapvienošanās un grupas „The Straits" izveidošanās, kas kopš tās rašanās ir iepriecinājusi klausītājus ar tik ļoti populārajām „Dire Straits" melodijām. Grupa ar jauno nosaukumu jau veikusi milzīgu koncertturneju pagājušā gada nogalē, aptverot lielāko daļu Lielbritānijas pilsētu, bet šobrīd aktīvi koncertē Eiropā – Šveicē, Lielbritānijā, Francijā un citur.

„The Straits" koncertos atskaņo spēcīgu, aizraujošu rokmūziku, kurā ietvertas dziesmas no populārākajiem „Dire Straits" albumiem - Dire Straits (1978), Communiqué (1979), Making Movies (1980), Love Over Gold (1982), Brothers In Arms (1985) un On Every Street (1991), kas dod iespēju izbaudīt tādus hītus kā Sultans of Swing, Romeo and Juliet, Tunnel of Love, Private Investigations, Money for Nothing, Walk of Life, So Far Away, Brothers in Arms un citus. To nedrīkst nokavēt!

Uz koncertu Ventspilī grupa „The Straits" ieradīsies no grandioza koncerta Shepherd's Bush Empire Londonā. Visos grupas koncertos „The Straits" dalībnieki aicina klausītājus nelielā atmiņu pastaigā. Pēc koncertturnejām Eiropā un Lielbritānijā, „The Straits" gatavosies turnejai pa ASV.

Ieeja koncertaā Reņķa dārzā no pulksten 20.

Foto: The Straits. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV