Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Nabaklab skanēs eksperimentālā mūzika no Lietuvas

EasyGet.lv, 26.06.2012. 13:40

5. jūlijā mūzikas klubā Nabaklab ar koncertu Latvijā viesosies eksperimentālās mūzikas grupa Laisva Struktūra no Lietuvas, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.
Nabaklab skanēs eksperimentālā mūzika no Lietuvas

Grupa Laisva Struktūra izveidota 2010. gadā Kauņā. Tās izpildījumā, kas tiek ieturēts improvizācijas manierē, dalībniekiem brīvi pārvaldot ģitāru, basģitāru, saksofonu un sitamos instrumentus, saklausāmas džeza, krautroka, eksperimentālās un psihedēliskās mūzikas pazīmes.

Piedaloties dažādos kaimiņvalsts mūzikas un mākslas festivālos, grupa Laisva Struktūra ieguvusi klausītāju un mūzikas apskatnieku atzinību kā viena no daudzsološākajām pēdējo gadu neatkarīgās mūzikas grupām Lietuvā. Tostarp tā dalījusi skatuvi ar pašmāju ģitārmūzikas grupām SoundArcade un Tesa, kā arī jau vairākkārt iepazītajiem ārvalstu māksliniekiem, saksofonistu Iļju Belorukovu no Krievijas un duetu Khuda no Lielbritānijas.

Pasākuma programmu papildinās pašmāju postroka un instrumentālās mūzikas grupas Gaserata, Electrate un Varat.

Mūzikas klubs Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā.

Koncerta sākums plkst. 21.00, ieejas maksa 3 Ls.

http://ulve-agency.tumblr.com
http://www.gaserata.lv
http://electrate.bandcamp.com

Foto: Grupa Laisva Struktūra. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV