Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

No Rīgas uz Summer Sound Liepāja kursēs īpašs fanu vilciens

EasyGet.lv, 28.06.2012. 11:41

Uz mūzikas festivālu Summer Sound Liepāja maršrutā Rīga – Liepāja – Rīga kursēs īpašs fanu vilciens – Summer Sound Ekspresis. Festivāla apmeklētāju ērtībām vilciens no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas aties piektdien, 6. jūlijā, plkst. 16:20 un ieradīsies Liepājā ap 19:00, bet atpakaļceļā no Liepājas uz Rīgu dosies svētdienas, 8. jūlija, rītā plkst. 11:55, informē festivāla Summer Sound Liepāja pārstāve Krista Kalnarāja.
No Rīgas uz Summer Sound Liepāja kursēs īpašs fanu vilciens

Summer Sound Ekspreša pasažierus sagaida atraktīvās un veselīgi pašpārliecinātās grupas Double Faced Eels akustiskā uzstāšanās. Grupas pārstāvji šādai idejai piekrita bez ilgas šaubīšanās, jo, kā paši atzīst, tad vilcienā viņi vēl nav muzicējuši. "Esam spēlējuši autobusā un pat lidmašīnā, bet vilcienā mums tā būs debija. Jau tagad zinu, ka būs jautri man, un esmu drošs, ka būs arī visiem citiem! Uztaisīsim summersoundu jau vilcienā!" tā grupas līderis Marka. Double Faced Eels uzstāsies arī uz festivāla Alternatīvās skatuves, naktī no sestdienas uz svētdienu.

Summer Sound Ekspresis būtiski atvieglos festivāla apmeklētāju nokļūšanu Liepājā un atpakaļ uz Rīgu, jo nebūs jārēķinās ar ceļu satiksmes sastrēgumiem vai iespējamajiem ceļu remontdarbiem.

Biļetes jau šobrīd var iegādāties dzelzceļa biļešu kasēs Rīgā un citur Latvijā. Biļetes cena vilcienā vienā virzienā ir Ls 5,55, bet abos virzienos biļete maksā Ls 10,85. Savukārt Biļešu servisa kasēs nopērkams komplekts – festivāla biļete abām festivāla dienām kopā ar ieeju telšu pilsētiņā un braucienu festivāla vilcienā abos virzienos. Pirmās 100 šādas biļetes ir pieejamas par īpašu cenu Ls 20 , pēc tam tās maksās Ls 25. Savukārt tiem, kuri jau nopirkuši festivāla biļeti, ir pieejama atsevišķa biļete braucienam ar festivāla ekspresi par Ls 9,90. Tā, kā vietu skaits vilcienā ir ierobežots, organizētāji aicina biļetes iegādāties savlaicīgi. Festivāla rīkotāji atgādina, ka biļete jāsaglabā, lai varētu vilcienā iekāpt arī atpakaļceļā.

Dīzeļvilciens pa ceļam pieturēs arī vairākās stacijās. Pilnu informāciju par vilcienu, pieturām un atiešanas laikiem iespējams atrast festivāla mājas lapā www.summersound.lv

Kā jau iepriekš vēstīts, festivāls Summer Sound Liepāja notiek 6. un 7. jūlijā. Uz septiņām skatuvēm Baltijas jūras krastā un Liepājas Jūrmalas parkā kāps vairāk nekā 100 grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju no 11 dažādām valstīm, tostarp Apvienotās Karalistes, ASV, Somijas, Igaunijas, Vācijas u.c.

Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 16 un 18 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 40 lati. OKartes lietotājiem biļetes uz Summer Sound festivālu pieejamas lētāk. Akcijas laikā no 27. līdz 30. jūnijam OKartes lietotājiem 2 dienu festivāla biļete nopērkama par 10 latiem vai 12 latiem ar vietu telšu pilsētiņā. Atlaides kodu iespējams saņemt mobilajā lapā m.lmt.lv/summersound. Vienam OKartes lietotājam pieejams viens kods, ko var izmantot vienas biļetes iegādei. Biļešu iegāde, uzrādot kodu, Biļešu Servisa kasēs. Biļešu skaits ierobežots. Festivāla organizētāji informē, ka visas biļetes pie festivāla ieejām tiks skanētas, tādēļ aicina būt piesardzīgiem un biļetes uz festivālu pirkt tikai un vienīgi Biļešu servisa kasēs. No rokas, pēc sludinājumiem un no privātpersonām iegādātās biļetes uz festivālu Summer Sound Liepāja var būt viltotas un nederīgas iekļūšanai festivāla teritorijā.

Foto: Pasažieru vilciens Liepājas stacijā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV