Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Almost piedāvā dziesmas "Sweetest Emberace" videoklipu

EasyGet.lv, 28.06.2012. 14:27

Pašmāju grupa "Almost" publicē videoklipu dziesmai "Sweetest Emberace" no nesen izdotā EP "Dont Stop Hoping".
Almost piedāvā dziesmas "Sweetest Emberace" videoklipu

Vasaras saulgrieži jau nosvinēti un cilvēki ir atgriezušies savās ierastajās ikdienas gaitās. Neskatoties uz to, ka katram ir savi darbi, pienākumi un rūpes, visiem prātā paliks spilgtas atmiņas par pagājušajiem Līgo svētkiem. Grupa Almost publikai atklāj savu jaunāko veikumu – mūzikas video dziesmai „Sweetest Embrace", kas ir iekļauta grupas EP albumā „Don't Stop Hoping" (pārdošanā kopš šā gada marta).

Videoklipa filmēšana norisinājās aprīļa sākumā Jūrmalā, netālu no Baltās kāpas. "Lokācijas vieta tika rūpīgi meklēta, sadedzinot ne mazums degvielas, kamēr tika atrasts šis estētiskais, cilvēku neskartais dabas nostūris. Nedrīkst aizmirst arī to, ka video filmēšanas dienā bija ļoti labs laiks, jo iepriekšējās dienās pārsvarā lija lietus, un grupu jau māca bažas, ka filmēšanai noteiktais datums sliktu laikapstākļu dēļ būs jāpārceļ, tomēr, pateicoties nezināmiem dabas spēkiem, veiksme šoreiz uzsmaidīja," stāsta mūziķi. Kā papildus veiksmes amuleti Almost komandai pievienojās Andris Barbans un Diāna Kuzmova. "Bez viņu palīdzības darbs netiktu paveikts tik raiti un rezultāts nebūtu tik baudāms. Gan dziesma, gan mūzikas video pauž vēstījumu, kura atkodēšana tiek atstāta katram klausītājam un skatītājam individuāli, jo katrs no mums pasauli uzlūko mazliet citādāk," uzsver Almost dalībnieki.

 

Papildu informācija par grupu: http://www.draugiem.lv/bandalmost/ un https://twitter.com/#!/almostlv

Foto: Grupa Almost. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV