Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aizvadīts festivāls Pīlādzis 2012

EasyGet.lv, 02.07.2012. 19:35 | komentāri (1)

29. un 30. jūnijā Stelpē, sporta un atpūtas parkā „Pīlādžu mototrase" norisinājās mūzikas festivāls „Pīlādzis 2012".
Aizvadīts festivāls Pīlādzis 2012

Galerijas:

Šogad, kad festivāls Pīlādzis notika trešo gadu, kā viens no jauninājumiem bija Telts, kur pa dienu norisinājās akustiskās brokastis, improvizācijas teātris, uzstājās mūziķi, bet vakarā par festivāla gaisotni rūpējās pēdējo divu gadu populārākais dīdžejs Latvijā DJ [Ex] da Bass, kā arī viens no pieprasītākajiem DJ Turcijā DJ Seresir, DJ Artis Dvarionas, DJ all-viss, DJ Krišs Kāpostiņš un DJ Joho Ado.

Abu dienu garumā festivālā uz skatuvēm kāpa liels skaits mūziķu un grupu: Gacho, Goran Gora, Astro'n'out, Satellites LV, Louie Fontaine & Starlight Searchers, Double Faced Eels, The Sound Poets, HMP?, Age Of Stones, IndyGo, Crowd, Transleiteris, Oranžās Brīvdienas, The Violence Of Silence, DJ Dudd & Alekss ZZ, All Day Long, Momend, Gapoljeri, AK69, The Velvet Supernova, Lie Lie Sister, The Next Ones, Art Of Keeping Secrets, Karmafree, The Picture, GhettoZloba, Zenith, The Aperatif, The Solid, Anita Intaine ar grupu, CanZone, Crow Mother, Perfect Error, Golden Rivet, Double Blast Heroes, Black Apple Market, DayDream, Pyro Trees, Klibs taurenis u.c.

Festivāla apmeklētājiem, kuri sestdienas dienā jutās sportiskā noskaņā, bija iespēja piedalīties volejbola un minifutbola turnīros.

"Ja pirmajā gadā festivāls Pīlādzis pozicionējās kā rokestivāls, tad tagad ar katru gadu cenšamies muzikālo izpildījumu dažādot, lai ikvienam būtu kas piemērots. Patīkami pārsteidz tas, ka jau agrā pavasarī sākām saņemt pieteikumus no grupām, kuras vēlējās spēlēt Pīlādzī. Diemžēl mēs nespējam uzņemt visus māksliniekus, un aicinām arī nākamajā gadā sūtīt pieteikumus un veidot kopīgu sadarbību festivāla Pīlādzis ceturtajā dzimšanas dienā," komentē festivāla "Pīlādzis" organizatoru pārstāve Inga Pīlādze.

Foto: Gacho uzstājas festivālā Pīlādzis. Foto (c) Kristiāns Kažmers

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV