Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Borowa MC vokāliste piedāvā solo singlu „Dzeltenā"

EasyGet.lv, 03.07.2012. 13:55

Mūziķe Guntra Kuzmina piedāvā skaņdarbu „Dzeltenā" – audio un video versijā. Ar šo dziesmu māksliniece piesaka savas solo karjeras sākumu, informē mūziķes menedžmenta pārstāvis Aivars Līpenītis.
Borowa MC vokāliste piedāvā solo singlu „Dzeltenā"

Mūziķe Guntra Kuzmina līdz šim zināma kā grupas „Borowa Mc" vokāliste un atsevišķu dziesmu komponiste. Guntra J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā ieguvusi augstāko muzikālo izglītību. Mūziķe sadarbībā ar latgaliešu rokmūziķi Sovvaļnīku radījusi skaņdarbu „Dzeltenā", kā arī mūzikas video, kas tapis studijā „13MM" kopā ar režisoru Ingu Amatnieku.

„Dzeltenas pienenes, dzeltenas saulespuķes un dzeltena saule. Dzeltenā ir silta krāsa. Dzeltenā ir mana krāsa, tādēļ es dziedu par to," tā mūziķe par dziesmu, kuras vārdu autors ir Uldis Stuģis.

Dziesma no 3. jūlija pieejama interneta portālos, mūzikas video kanālos, kā arī mūziķes profilos http://draugiem.lv/Guntra. Guntra strādā pie nākamajiem skaņdarbiem, ko jau drīzumā plānot nodot klausītājiem.



Foto: Guntra Kuzmina. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV