Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Summer Sound Liepāja – sava mobilā aplikācija

EasyGet.lv, 05.07.2012. 10:41

Orientēšanos mūzikas festivāla Summer Sound Liepāja 2012 programmā un teritorijā ievērojami atvieglos mobilā aplikācija viedtālruņiem, kas tapusi ar Latvijas Mobilā Telefona atbalstu. Pateicoties OKartes nodrošinātajam bezmaksas internetam, aplikācija festivāla laikā būs ērtākais veids, kā sekot līdzi pasākuma programmai, iegūt informāciju par mūziķiem un uzzināt jaunumus, informē festivāla pārstāvis Kristofers Knesis.

Summer Sound Liepāja bezmaksas aplikācija palīdzēs pasākuma apmeklētājiem ne vien atrast visas septiņas skatuves, ēdināšanas punktus, atrakcijas vai telšu pilsētu, bet arī uzzināt koncertu programmu, ziņot par pazaudētajām un atrastajām mantām, kā arī dalīties iespaidos festivāla Twitter kontā. Viena no aplikācijas sadaļām ļaus atlasīt iecienītākos māksliniekus, lai nenokavētu viņu uzstāšanās laiku un vietu.

„Jaunā aplikācija būs elektronisks festivāla buklets, kas ne vien aptvers fiksēto informāciju ar pasākuma programmu, bet arī nepārtraukti ziņos par notikumiem dažādās festivāla norises zonās, izmantojot Twitter kontu. Tas nozīmē, ja nevarēsiet klātienē atrasties pie kādas no septiņām skatuvēm – varēsiet par citur notiekošo uzzināt, izmantojot telefonu," par priekšrocībām stāsta Summer Sound Liepāja 2012 organizators Uldis Akselrods.

Lai aplikāciju varētu izmantot pēc iespējas vairāk festivāla apmeklētāju, OKarte ir parūpējusies par bezmaksas internetu un mobilo telefonu uzlādes punktu.

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: „Viedtālruņi ir īpaši populāri jauniešu auditorijā – to apliecina pārdošanas rādītāji. Pavisam LMT tīklā ir vairāk nekā 150 tūkstošu viedtālruņu, tādēļ arī pasākuma laikā parūpēsimies, lai festivāla apmeklētāji bez ierobežojumiem un bez maksas var ērti izmantot savu mobilo telefonu, un var dalīties iespaidos zvanot, rakstot, lietojot sociālos tīklus un, protams, Summer Sound festivāla aplikāciju!"

Mobilajam tālrunim būs liela loma arī OKartes [jūtūbes ballītē]. Ikviens apmeklētājs varēs pieteikt savu mīļāko dziesmu, Twitter kontā ievietojot hipersaiti uz YouTube video un pievienojot haštagu #OKBallite. Aicinām būt klāt, kad Latvijā iecienīti DJ - Toms Grēviņš, Egons Reiters, Artūrs Mednis un VJ Artis Dzērve un Mārtiņš Āboliņš - atskaņos iesūtītās dziesmas.

Aplikācija Summer Sound viedtālruņu lietotājiem ir pieejama bez maksas aplikāciju veikalos App Store un Google Play.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV