Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Muse prezentē dziesmas "Survival" video

EasyGet.lv, 05.07.2012. 12:11 | komentāri (4)

Muse piedāvā Olimpisko spēļu dziesmas "Survival" oficiālo videoklipu.
Muse prezentē dziesmas "Survival" video

"Survival", kas ir oficiālā Londonas 2012. gada Olimpisko spēļu dziesma, video attēloti kadri no iepriekšējo gadu olimpiskajām spēlēm. Dziesma tiks atskaņota gan spēļu atklāšanas, gan apbalvošanas ceremonijā.

"Mēs esam pagodināti, ka Olimpisko spēļu organizatori ir izvēlējušies mūsu dziesmu kā oficiālo Londonas 2012. gada Olimpiskajās spēlēs," saka mūziķi, kas pagaidām izteikumos par grupas gaidāmo albumu ir skopi. Grupas topošais albums ir turpinājums 2009. gadā izdotajam "The Resistance" un ir ierakstīts Londonā. Līdz šim par albumu nav bijis daudz informācijas, vien basģitārists Kristofers Volstenholms (Kriss Wolstenholme) atzina, ka jaunajā ierakstā grupa vēlējās darīt, paša vārdiem runājot, "kaut ko radikāli atšķirīgu". Albums "The 2nd Law", kurš būs 11. studijas ieraksts Muse diskogrāfijā, nāks klajā šī gada 17. septembrī.

Atgādinām, ka britu rokgrupa "Muse" 13. decembrī koncertēs "Arēnā Rīga".



Foto: Grupas Muse solists Metjū Belamijs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV