Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Lee Brikowskey aicina uz klipa prezentāciju

EasyGet.lv, 10.07.2012. 12:15

12. jūlijā plkst. 20.00 klubā „Just bar", 11 novembra krastmalā 17, dziedātāja, Capital FM radio balss, Lee Brikowskey prezentēs otro radio singlu „Paga" un dziesmas un videoklipu, informē dziedātājas pārstāve Baiba Galiņa.
Lee Brikowskey aicina uz klipa prezentāciju

„Dziesma ir savādākās noskaņās nekā mans pirmais radio singls "Kailums", tik apģērbtu jūs mani vēl nebūsiet redzējuši, par to paldies tērpu māksliniecei Līgai Bangai," smaida Lee.

Jaunais singls „Paga" tapis sadarbībā ar muzikālo apvienību „Hygs", kura tika dibināta 2012. gada pavasarī. Zem „Hygs" nosaukuma slēpjas divi radoši mūziķi - Aleksandrs Solovjovs (bungas/ sintezators/ vokāls) un Mouse (vokāls/ ģitāra/ sintezators).

Projekta producents ir grupas "Galaxy Bosons" dalībnieks, skaņu režisors Aleksandrs Volks, kurš ir arī dziesmas „Paga" muzikālā pavadījuma līdzautors. Kopā ar Volku strādājuši tādi mākslinieki kā Gustavo un „Prāta vētra".

Videoklips dziesmai „Paga" tapis sadarbībā ar apvienību „Moodwork", apvienība ir arī pirmā Lee Brikowskey videoklipa „Kailums" radītāji.

Pasākumā 12. jūlijā klubā „Just bar" kā viesmākslinieki uzstāsies – duets Dvīnes, dziedātāja Marta Ritova, kā arī dziedātājs Miks Dukurs. Arī pati pasākuma vaininiece Lee Brikowskey iepriecinās viesus ar pāris muzikāliem skaņdarbiem.

Lee Brikowskey, īstajā vārdā Liene Brikouska, dzied no 2 gadu vecuma. No agras bērnības piedalījusies dažādos konkursos - "Cālis", "Olgas disenīte", "Meklējam solistus", "Aprīļa pilieni","Imanta Kalniņa/Raimonda Paula jaunās zvaigznes". Sadarbojusies ar jau atzītiem māksliniekiem, piemēram, Elīnu Fūrmani, Ozolu un Kurtu. Lee papildinājusi vokālās prasmes pie dažādu valstu vokālajiem pedagogiem, apmeklējot meistarklases pie Melānijas Bongas (Brazīlija), Dženetes Lovsones (ASV).

Šobrīd Lee vada radiostacijas „Capital FM" rīta programmu „Diena ar Lieni Birkousku", kā arī „Muzikālo sveicienu stundu". Plašāku atpazīstamību ieguvusi, rakstot slejas par attiecībām žurnālam „Privātā dzīve", kā arī piedaloties populārajā LNT šovā „Okartes skatuve".

„Savas nākotnes vīzijas saistu ar mūziku, dziedāšanu. Skatuve ir mans aicinājums, uzkāpjot uz tās, es piepildu savu dvēseli," smaida Lee.

Foto: Lee Brikowskey un Hygs. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV