Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Atbildi uz jautājumu un laimē ielūgumus uz Dj Timo Garcia

easyget.lv, 17.05.2007. 10:00 | komentāri (1)

Piektdien, 18.maijā, tirdzniecības centrā Domina, Dzintara Boulinga telpās norisināsies īstas vasaras iesvētības Discoteq promotion komandas vadībā. Lai vasara iesāktos pavisam pozitīvi, Discoteq promotion piedāvā saulaināko šī gada pasākumu, lai kārtīgi iesildītu tuvojošos vasaras mēnešus. Pasākuma īpašais viesis ir talantīgais Lielbritānijas dīdžejs un producents - TIMO GARCIA
Atbildi uz jautājumu un laimē ielūgumus uz Dj Timo Garcia

Pasākumā piedalīsies arī dīdžejs AL DEE, kurš pārstāv vienu no ietekmīgākajiem Latvijas naktsklubiem – Essential. Kā neiztrūkstoša vakara sastāvdaļa ir arī Discoteq promotion rezidenti, dīdžejs un producents RATZ LUKAS un KRIS HOVEL. (Sīkāka info par dīdžejiem www.discoteq.lv) Vakara gaitā apmeklētājus sagaida silta un pozitīva atmosfēra kopā ar dažādiem interesantiem priekšnesumiem. Mūzika, sākot ar funky house, electro house, līdz dziļākām progressive un minimal skaņām!

Iespēja laimēt ielūgumus uz šo pasākumu, atbildot uz jautājumu:

Kurā gadā Timo Garcia skaņdarbs „Discotech” tika atzīts par Essential New Tune Pete Tonga Radio 1 šovā – Essential Selection:

a)2004. gadā
b)2005. gadā
c)2006. gadā

Sūti pareizo atbildi uz promotion@discoteq.lv un laimē divus ielūgumus uz šo pasākumu.

Ieejas maksas pasākumā:
Ar flyer/guest list – 6 LVL
Bez flyer/guest list – 7 LVL

Guest list ieeja darbojas tikai līdz plkst. 24:00, flyeris darbojas līdz pasākuma beigām.
Pievienojies domubiedru grupai portālā draugiem.lv un uzzini pirmais par nākamajiem pasākumiem, izmaiņām u.c. Discoteq promotion aktivitātēm.

Pieteikšanās uz 6 LVL guest list notiek līdz 18.maija plkst.12:00, sūtot savu vārdu,
e-pasta adresi un telefona numuru uz promotion@discoteq.lv.

Reģistrē savu e-pasta adresi www.discoteq.lv un saņem īpašas privilēģijas uz kādu no nākamajiem Discoteq promotion rīkotajiem pasākumiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV