Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

The Vaccines: "Mēs neesam kabarē grupa"

EasyGet.lv, 13.07.2012. 12:21

The Vaccines vokālists Džastins Jangs (Justin Young) norāda, ka viņa grupa nevēlas "spēlēt tās pašas dziesmas tiem pašiem cilvēkiem."
The Vaccines: "Mēs neesam kabarē grupa"

Dziedātājs Džastins Jangs saka, ka grupām jaunu materiālu vajadzētu laist klajā pēc iespējas biežāk: "Mēs esam ierakstījuši divus albumus, laidušu klajā dzīvo ierakstu, EP un divus singlus 14 mēnešu laikā. Retos gadījumos grupām izdodas jaunu albumu dabūt gatavu tik īsā laikā." Viņš uzsver, ka, strādājot pie jaunā materiāla gadiem ilgi, kā tas ir daudzu grupu gadījumā, tas nav labi ne pašai grupai, ne arī faniem. "Mēs negribam spēlēt tās pašas dziesmas tiem pašiem cilvēkiem. Tādā gadījumā tu esi kabarē mākslinieks, un The Vaccines nav kabarē grupa."

Pagājušajā mēnesī The Vaccines atklāja gaidāmā studijas albuma "The Vaccines Come Of Age" dziesmu sarakstu un dizainu. Albums, kas tiks izdots 3. septembrī, būs turpinājums 2011. gadā izdotajam "What Did You Expect From The Vaccines?".

Atgādinām, ka šovasar The Vaccines viesosies Latvijā, uzstājoties Positivus festivālā 21. jūlijā uz Tele2 skatuves.

Foto: The Vaccines. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV