Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mārtiņš Roķis vadīs elektroniskās mūzikas veidošanas darbnīcu

EasyGet.lv, 13.07.2012. 12:33

21. jūlijā plkst. 13.00 Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, norisināsies pirmā SuperCollider3 radošā darbnīca, informē Kristīne Hlevinska. Darbnīcas mērķis ir iepazīstināt ar SuperCollider3 (SC3) - bezmaksas atvērtā koda programmēšanas valodu, ar kuras palīdzību iespējams veikt skaņas sintēzi, dizainu un apstrādi. Darbnīcas dalībniekiem tiks izklāstīti SC3 pamatprincipi un priekšrocības, parādītas praktiskas metodes un noderīgi īsceļi, kā īstenot skaņrades eksperimentus, apgūstot SC3 valodu radošā darbošanās procesā.
Mārtiņš Roķis vadīs elektroniskās mūzikas veidošanas darbnīcu

Radošās darbnīcas apmeklējums būs ļoti vērtīgs visiem SC3 apguves interesentiem, jo SC3 potenciālais pielietojums paver teju neierobežotas iespējas (interaktīvi, ģeneratīvi, audio vizuāli projekti, kompozīcijas, instalācijas, datu sonifikācija u.c.).

Radošo darbnīcu vadīs Mārtiņš Roķis, kurš strādā ar skaņu dažādos kontekstos un formās, īpašu uzmanību pievēršot skaņas uztveres un interpretācijas mehānismiem. Savas skaniskās idejas viņš programmē un sintezē, izmantojot atvērtā koda programmas un operētājsistēmu, apvienojot ģeneratīvas stratēģijas ar improvizācijas elementiem. Vairāk informācijas: www.martinsrokis.com.

Dalība radošajā darbnīcā iespējama tikai ar iepriekšēju pieteikšanos, vietu skaits ir ierobežots. Dalībai priekšzināšanas nav obligātas, bet vēlama minimāla pieredze darbā ar datoru un jebkāda veida mūzikas programmām. Lai pieteiktos un saņemtu detalizētu informāciju, rakstiet: martinsrokis@martinsrokis.com.

Foto: Martiņš Roķis. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV