Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

The Seventh Floor piedāvā dziesmu no topošā albuma

EasyGet.lv, 17.07.2012. 12:37 | komentāri (10)

Ventspils pop-punk grupa "The Seventh Floor" iepazīstina klausītājus ar 2013. gadā gaidāmo albumu "Away From Home", piedāvājot dziesmu "Stop Voting, Elect Yourself".
The Seventh Floor piedāvā dziesmu no topošā albuma

Dziesma ir pirmais singls no 2013. gada sākumā iznākošā albuma "Away From Home". "Kopš grupas pirmā mini-albuma "The Seventh Floor" iznākšanas esam sākuši strādāt pie kvalitatīvākām dziesmām, dziesmām ar jēgu. Mums ir svarīgi, lai cilvēki var uztvert mūsu dziesmas un saprast, par ko dziedam. Klausītāju uzdevums ir dziesmās ieklausīties un atrast tajās ko personīgu, kas atbilstu tieši viņu dzīvēm un viņu izjūtām, bet pamatdoma (ja klausītājs to atradīs) jau tiks izteikta. Dziesmu "Stop Voting, Elect Yourself" sarakstījām galvenokārt par politiskām vērtībām. Dziesmā ir izteikta doma par "parasto" iedzīvotāju karu pret politiķiem, pret valdību un, lai izteiktu savu nostāju, visi valsts iedzīvotāji beigtu iet uz vēlēšanām pavisam. Dziesmas pantiņi veidoti uzrunas veidā, mēģinot dziesmā panākt uzrunas efektu, lai cilvēki ieklausītos," jauno singlu komentē mūziķi.


Dziesma "Stop Voting, Elect Yourself" ierakstīta "KS Records" studijā Kārļa Šteinmaņa vadībā. 

Dziesmas lejupielāde: http://theseventhfloor.bandcamp.com



Foto: The Seventh Floor. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV