Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

re:public piedāvā vasaras stāstu – „Ak mana, mana..."

EasyGet.lv, 18.07.2012. 10:32

Grupa re:public par atgriešanos Latvijas mūzikas dzīvē paziņoja 2011. gada 10. novembrī, klajā laižot singlu „Janvāris", savukārt 2012. gada 11. janvārī laida klajā singlu „Darīt šitā? Darīt tā!", kas tika dāvināta Latvijas Glābējsilītēm un kļuva par Glābējsilīšu himnu. Nu klausītājiem tiek nodots grupas trešais singls - „Ak mana, mana...", informē re:public menedžere Evita Leismane.
re:public piedāvā vasaras stāstu – „Ak mana, mana..."

„Ak mana, mana..." ir trešais singls no jaunā albuma, ko grupa plāno izdot rudenī. Tāpat kā visas jaunā albuma dziesmas, arī šī ir ierakstīta Rīgā, Wolk Recording Studio.

Par dziesmu re:Jānis, kas ir arī dziesmas vārdu un mūzikas līdzautors, saka: „Vasarā piedzīvotie mirkļi divatā vienmēr ir spilgti. Vasarā izbaudītā jūra, svelme, kaisle, nakts peldes, pērkoņnegaiss, dejošana līdz rītam vai dabas klusums, sēžot divatā pie ugunskura... to nekad nevar aizmirst."

No šodienas dziesma būs dzirdama Latvijas radiostacijās, bet tās dzīvo izpildījumu varēs dzirdēt 21. jūlijā Kuldīgas pilsētas svētkos, kur grupa jauno dziesmu pirmo reizi izpildīs publiski.

Dziesmas vārdu autori: Jānis Rībens, Laura Daudiša. Dziesmas mūzikas autori: Jānis Rībens, Aleksandrs Volks. Dziesmas aranžija: Aleksandrs Volks.

Diesmu iespējams noklausīties šeit.

Foto no personīgā arhīva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV