Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Fonofest 2012 sasniedz apmeklējuma rekordu un piedāvā video

EasyGet.lv, 18.07.2012. 17:27

Fonofest organizatori piedāvā video ieskatu aizvadītajā festivālā, kas Uplandos pie Cēsīm 13. un 14. jūlijā pulcēja vairākus tūkstošus apmeklētāju, uzstādot līdzšinējo festivāla rekordu, informē festivāla pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonofest 2012 sasniedz apmeklējuma rekordu un piedāvā video

Festivāla pārstāvji atzīst: „pesimistiskās laika prognozes un īslaicīgais lietus nespēja būtiski traucēt Fonofest norisi un pozitīvo atmosfēru. Gluži pretēji – šogad tika lauzts līdzšinējais rekords, kas liecina par iepriekšējos gados uzņemto tendenci – katru gadu ar vien paplašināt festivāla robežas gan mākslinieciski, gan teritoriāli, tāpēc arī nākotnē no Fonofest varam sagaidīt dažādus pārsteigumus."

Fonofest 2012 promo video:

Pasākuma organizators Lauris Sildniks arī atklāja, ka darbs pēc aizvadītā festivāla nebūt nebeidzas: „viena no Fonofest galvenajām vērtībām vienmēr ir bijusi skaistā un sakoptā lokācijas vieta Uplandi, kuras atjaunošanā un sagatavošanā nākamajam gadam būs jāiegulda īpašs darbs."

Tāpat Fonofest piedāvā sarunas un komentārus no festivāla īpašajiem viesiem, piemēram, grupas Pērkons līderim Jurim Kulakovam atklājot sadarbību ar Inokentiju Mārplu un Fonofest nodēvējot par Latvijas woodstock.

Fonofest Youtube kanālā (http://youtube.com/fonofestival) ir iespējams aplūkot sarunas ar vairākām festivāla grupām.

Bildes no festivāla: http://www.easyget.lv/foto/gallery/3411/ 

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās mūzikas un sporta festivāls Fonofest, kas pulcēja vairākus desmitus grupu no dažādām valstīm, to starpā arī Dānijas apvienību The Asteroids Galaxy Tour, somus Deep Insight un pašmāju grupas: Pērkons, Gacho, Labvēlīgais Tips, Satellites LV, The Sound Poets, Pienvedēja Piedzīvojumi, Linga un daudzas citas.

www.fonofest.com

Foto: Dānijas apvienība The Asteroids Galaxy Tour uzstājas Fonofest 2012. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV