Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

11. novembra krastmalā notiks "Jaunā viļņa" nakts diskotēka

EasyGet.lv, 20.07.2012. 14:45

Piektdien, 27. jūlijā, Rīgā 11. novembra krastmalā (starp Akmens un Vanšu tiltu) notiks nakts diskotēka "MUZ TV", kas ir viens no populārākajiem un visvairāk apmeklētajiem starptautiskā izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" pasākumiem, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Līdz šim nakts diskotēkas "Jaunā viļņa" ietvaros tika rīkotas Jūrmalā, bet šogad tā pirmo reizi tiks rīkota Rīgā. Diskotēkas sākums plānots plkst. 21.30.
11. novembra krastmalā notiks "Jaunā viļņa" nakts diskotēka

Diskotēka ļaus izbaudīt šī populārā festivāla gaisotni ikvienam pilsētniekam un Rīgas viesim, kā arī popularizēs Rīgu visā pasaulē, jo pasākums tiks rādīts tiešraidēs, kā arī tiks veidoti ieraksti un sižeti.

Nakts diskotēku translēs kanāls "MUZ TV" (auditorija ap 40 miljoniem skatītāju), Ukrainas valsts televīzija (auditorija 17 miljoni), Kazahstānas televīzija (auditorija 10 miljoni). Pasākumu filmēs "RTR" (auditorija - 39 miljoni), LNT un TV-5, kā arī zināms, ka sižetus veidos mūzikas kanāli no Somijas, Ukrainas, Igaunijas, Kirgīzijas.

Diskotēkas rīkošanu atbalsta arī Rīgas tūrisma attīstības birojs, jo šādi pasākumi piesaista tūristu uzmanību, kā arī ir veiksmīgi Rīgas vārda popularizēšanai, īpaši, ņemot vērā plānotās tiešraides no paša galvaspilsētas centra.

Organizatori vēsta, ka visu nakti skanēs aizraujoši deju hīti, kurus izpildīs Krievijas šovbiznesa zvaigznes. Uzstāsies grupa "A studio", Potaps un Nastja, Vera Brežņeva, Ivans Dorns, Jolka, Nyusha, Ani Lorak, Poļina Gagarina, Irina Dubcova, Džamala, Dominiks Džokers, Timurs Rodrigezs un citi populāri mākslinieki. Īpašā viesa statusā būs Timati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV