Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Izskanējis sestais Positivus festivāls

EasyGet.lv, 23.07.2012. 09:24

Ar vairāk nekā 100 mūziķu uzstāšanos izskanējis sestais Positivus festivāls. Keane, Damien Rice, King Charles, The Vaccines, Instrumenti ir tikai daži mākslinieki, par kuru koncertiem Positivus apmeklētāji vēl runās ilgi. Pēc pamatīgām lietusgāzēm sestdienas naktī svētdienas rīts atnesa saulainu un patīkamu atziņu, ka piedzīvojumiem bagāto Positivus festivālu ir izdzīvojuši gandrīz 25000 apmeklētāju no daudzām pasaules valstīm un 10000 kempingotāju, informē festivāla organizatori.
Izskanējis sestais Positivus festivāls

Galerijas:

"Šogad Positivus festivālā bija daudz jauninājumu un eksperimentu. Tagad mums ir vesels gads, lai saprastu, kuri no tiem ir turpināmi un kas ir jāuzlabo," atzīst Positivus festivāla rīkotājs Ģirts Majors. „Tomēr festivāls lēnām kļūst par reģiona nozīmes pasākumu un mums ir milzīgs gandarījums, ka arvien vairāk ārvalstu mūzikas mīļotāju apmeklē Positivus festivālu un priecājas par Latviju."

Arī daudzas festivāla zvaigznes neslēpj savu sajūsmu par tik atšķirīgo festivālu ar īpašu publiku, kurā mūziķiem ir tik patīkami uzstāties. Šīs īpašās Positivus gaisotnes pamats ir festivāla apmeklētāji un milzīgs paldies Jums par to. Mums ir daudz ideju kā nākamajā gadā festivālu padarīt vēl interesantāku un ērtāku. Gads paskries ātri – uz tikšanos Positivus 2013!

Foto: Positivus festivāls 2012. Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV