Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Bītboksa meistari sacentīsies „Ghetto Beatbox battle"

EasyGet.lv, 24.07.2012. 11:19

„Ghetto Games" ir ne tikai ielu basketbola un futbola, kā arī ekstrēmo sporta veidu un ielu deju sacensības, bet arī jauno talantu apliecināšanās vieta. 26. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā „Ghetto Basket" turnīra laikā pirmo reizi notiks bītboksa batls ar astoņu meistaru līdzdalību, informē Sanda Brūna. Mikrofona valdnieku cīņas sāksies plkst. 19.30.
Bītboksa meistari sacentīsies „Ghetto Beatbox battle"

26. jūlijā „Ghetto Basket" turnīra laikā Grīziņkalnā sacentīsies un būs klausāmi bītboksa meistari – „MasK", „Bazooka", „Royal Unicorn", „Tolsty", „Wicked", „Pētersīlis", „Kazha" un „Antons". Viņiem būs vairākas iespējas apliecināt savu varējumu, bet uzvarētājs tiks noteikts pēc publikas ovācijām. Uzvarētājs no „Ghetto Games" saņems naudas balvu Ls 100 apmērā.

„Ghetto Games" neatņemama sastāvdaļa ir mūzika, īpaši sekmējot jauno talantu izaugsmi. Jūnija beigās notikušajā „Ghetto Games festivālā Ventspilī" viena no galvenajām pasākuma sastāvdaļām bija „Red Bull Tour Bus" jauno mūziķu konkurss, kuru vainagoja „Gacho" uzstāšanās. „Red Bull Tour Bus" viesojās Grīziņkalnā arī pagājušās sezonas finālsacensību laikā, bet šoreiz cīņas notiks uz „Ghetto Basket" centrālā laukuma.

Gandrīz precīzi pirms gada „Ghetto Games" ietvaros tieši Rīgā, Grīziņkalnā pirmo reizi notika „Ghetto Brīvrunas batls", kurā triumfēja pazīstamais mūziķis „Nātre". Arī šovasar brīvrunas meistariem būs iespēja izpausties „Ghetto Games" ietvaros, bet šis batls šogad ir iecerēts 2. augustā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV