Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Bukmeikeri: Grupai „Framest" mazas izredzes "Jaunajā vilnī"

EasyGet.lv, 24.07.2012. 12:11

No 24. līdz 29. jūlijam Jūrmalā, Dzintaru Koncertzālē, notiks ikgadējais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss „Jaunais vilnis". Betsafe bukmeikeri pēc kārtas 11. "Jaunais vilnis" konkursā uzvaru prognozē uzlecošajai popmūzikas zvaigznei Maiklam Bleizam no Nigērijas, kamēr Latvijas vokālās grupas „Framest" izredzes novērtētas viszemāk.
Bukmeikeri: Grupai „Framest" mazas izredzes "Jaunajā vilnī"

„Konkurss „Jaunais vilnis" ir labi zināms ne tikai Latvijā un Austrumeiropā, bet iegūst arvien lielāku popularitāti arī pasaules mērogā, un arī šogad Jūrmalā ir ieradušies pārstāvji no visas pasaules – kopumā 16 dalībnieki no 14 valstīm. Konkursa galvenais favorīts Maikls Bleizs pārstāv vienu no eksotiskākajām valstīm - Nigēriju, no kurienes nāk viņa tēvs, bet pats ir dzimis Lielbritānijā un pēdējos astoņus gadus dzīvo Krievijā. Maikls gan komponē mūziku, gan raksta savām dziesmām vārdus, un drīzumā nāks klajā viņa pirmais dziesmu albums „In Russia with Love". Šis albums un, iespējams, uzvara „Jaunajā vilnī" varētu būt nozīmīgs stimuls ceļā uz viņa dzīves sapni – izcīnīt prestižo „Grammy" mūzikas balvu," pastāstīja Betsafe bukmeikers Roberts Egle.

Saskaņā ar Betsafe bukmeikeru prognozēm, Maikla Bleiza izredzes triumfēt uz Dzintaru Koncertzāles skatuves novērtētas ar likmes izmaksas koeficientu 4,00 jeb aptuveni 20% varbūtību. Par Nigērijas pārstāvja galveno konkurenti tiek uzskatīta ukrainiete Marija Jaremčuka, kuras uzvaras iespējamība izteikta ar koeficientu 5,00 jeb 15% varbūtību. Abus favorītus centīsies pārspēt Itālijas dziedātājs Kostanzo del Pinto (likmes izmaksas koeficients 7,00) un meksikāņu grupa „Los Rumberos de Massachusetts" (likmes izmaksas koeficients 7,00).

Latvija šogad konkursam deleģējusi 2005.gadā dibināto vokālo grupu „Framest", kas plašāku atpazīstamību ieguva 2007.gada nogalē pēc uzstāšanās Laura Reinika koncertā „Sapņi piepildās Nakts veikalā". „Framest" kolektīvs ir apņēmības pilns sekmīgi piedalīties „Jaunajā vilnī", taču Betsafe bukmeikeri viņu izredzes ir novērtējuši tikai ar koeficientu 25,00 jeb aptuveni 3% varbūtību.

„Protams, vienmēr iespējami visādi pārsteigumi. Ja uzvara šādā konkurencē grupai „Framest" var būt „neiespējamā misija", tad vismaz dažu konkurentu apsteigšana nebūt neizskatās pēc kaut kā nereāla," turpina Roberts Egle.

Kā zināms, Latvija un Krievija ir vienīgās valstis, kuru pārstāvji konkursā ir uzvarējuši divas reizes. Pērn par „Jaunā viļņa" laureātu kļuva Džeidens Filders no ASV.

Foto: Vokālā grupa Framest. Foto (c) Aiga Rēdmane 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV