Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ella ASV filmē dziesmas „Welcome To The Club" videoklipu

EasyGet.lv, 27.07.2012. 12:14

Kompānija „Mikrofona ieraksti" gada sākumā atjaunoja sadarbību ar dziedātāju un dīdžeju Elīnu Fūrmani, kura šobrīd uzturas ASV. Sadarbībā ar Latvijas producentu apvienību Boyza II (Lotars Lodziņš un Jānis Kalve) tika atjaunots un uzlabots Ellas hits „Welcome To The Club" un ierakstam piesaistīts kanādiešu reperis Ricky J, kura platīnu ieguvušā singla „Whatta' Night" fragments tika iekļauts jaunajā ieraksta versijā. Dziesma pirms divām nedēļām izdota ASV, Āzijas valstīs un Eiropā tā klajā nāca pagājušajā nedēļā.
Ella ASV filmē dziesmas „Welcome To The Club" videoklipu

Video pēc MicRec pasūtījuma tika filmēts un producēts Losandželosā. Video producējusi pati Ella sadarbībā ar klipa režisoru Oto Godfrey un operatoru Didzi Rutmani. Meikapu veidojusi LisaMarie Von Isenberg.

„Man ļoti patīk jaunā versija. Domāju, ka tā ir ļoti mūsdienīga, atbilstoša visiem pasaules Top 40 standartiem. Kad pirmo reizi atskaņoju šo dziesmu ASV klubā, cilvēkiem ļoti patika. Tas bija "Welcome To The Club 2012" pirmatskaņojuma pasākums. Tika izteikti komplimenti gan no apmeklētāju puses, gan arī no DJ puses. Cilvēki dejoja un tas ir vislabākais pierādījums tam, ka ir padarīts labs darbs."Welcome To The Club" 2007. gadā bija kā jauns sākums manam klubu mūzikas imidžam un karjerai Latvijā. Ceru, ka 2012. gadā šis būs vēl viens neaizmirstams sākums manai karjerai internacionālā skatījumā," stāsta Ella.

Dziesmas oriģinālā versija un remiksi starptautiski ir pieejami visos lejupielādes portālos, starp kuriem ir gan iTunes, gan Beatportal. Latvijā dziesmu iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv.

Vairāk par Elīnas Fūrmanes aka DJ Ella aktualitātēm:
www.djella.com
www.twitter.com/shedjella
www.facebook.com/djellaofficialmusicpage
www.youtube.com/user/Ellamusicofficial
www.soundcloud.com/dj-ella-1



Foto: Ella. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV