Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Rīgas Viļņiem jauns video - "Rabarberi"

EasyGet.lv, 29.07.2012. 13:54

Estrādes ansamblis Rīgas Viļņi piedāvā jaunākās dziesmas "Rabarberi" videoklipu.
Rīgas Viļņiem jauns video - "Rabarberi"

Dziesmas "Rabarberi" mūzikas autors ir Juris „Svētais" Lasinskis, vārdi noskatīti kādas klases biedres atmiņu kladē.

Klipa ievadā konferansje Andris Brečs emocijām bagātā žestu valodā īsumā pārstāsta klipa sižetu un piesaka dziesmas autoru un dziedātāju Svēto. Turpinājumā patiess stāsts par dzimšanas dienas svinībām, kurās piedalās tikai zēni, tai skaitā kāda miruša drauga gars. Ārēji nepiespiestā un atbrīvotā atmosfēra slēpj sevī dziļas un patiesas kaislības, kas savu kulmināciju tiecas sasniegt dejā. Ziņkāres un video efekta mākts, galvenais varonis, līdzīgi Brīnumzemes Alisei, seko savam baltajam trusītim zem viesību galda un, pārdzīvodams dziļu personisku katarsi, nokļūst...

„Šajā klipā velti meklēt smalki izstrādātu dramatisko līniju vai izmeklētu kino valodu. Tomēr savā dzirkstošajā naivumā un sirsnīgajā vienkāršībā tam būs grūti atrast analogu," stāsta videoklipa režisors Juris Riekstiņš.

„Klips veidots klasiskā cheap movie stilā. Jo vairāk to skatās, jo vairāk jaunu nejēdzību ierauga," atklāj montāžas režisors Pēteris Riekstiņš.

„Deju iemācīt nebija grūti. Daudz grūtāk izrādījās panākt, lai tie deviņi plānprātiņi to sāk ar labo kāju," neslēpj horeogrāfe Sandra Lāce.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV