Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rudaks un Dambis piedāvās erotisko dziesmu izlasi

EasyGet.lv, 31.07.2012. 11:59

Trešdien, 8. augustā, plkst. 19:00 Rakstniecības un mūzikas muzejā mūzikas žurnālists Uldis Rudaks un Latvijas neatkarīgās mūzikas aktīvists, grupas Inokentijs Mārpls līderis Dambis piedāvās erotisko dziesmu izlasi, informē muzeja mājas lapas redaktore Maija Treile.
Rudaks un Dambis piedāvās erotisko dziesmu izlasi

Abi viesi iejutīsies dīdžeju lomā un atskaņos, viņuprāt, nozīmīgas latviešu erotiskās un mīlas dziesmas no savām ierakstu kolekcijām, sniedzot arī komentārus par savu izvēli.

Uzstāšanās notiks RMM izstādē "Dzejmūzikas erotika", kas iekārtota, iedvesmojoties no 1. pasaules kara hospitāļu estētikas. Arī pasākuma laikā apmeklētāji varēs ieņemt labākās vietas, sēžot vai atlaižoties gultās zem moskītu tīkliem.

Izstādē "Dzejmūzikas erotika" galvenā eksponāta lomā ir skaņa: Latvijas dzejnieku darbu lasījumi, lielākoties pašu autoru izpildījumā, kā arī pašmāju mūzikas ieskaņojumi. Izstādes saturu veido autoru pārstāvēto laikmetu un izteiksmes dažādības spektrā plaša dzejas un mūzikas izlase: no Raiņa līdz Arvim Vigulam, no Jāņa Mediņa līdz Hospitāļu ielai.

Lielu apmeklētāju interesi un pozitīvas atsauksmes jau izpelnījušies iepriekšējie pasākumi izstādē "Dzejmūzikas erotika" – Dr. hist. Haralda Tumana lekcija par erosu antīkajā kultūrā un skaņu mākslinieka Kaspara Groševa uzstāšanās, dzejnieces Ērikas Bērziņas un muzikālās apvienības Klusie viesi performance, dziesminieka Imanta Dakša koncerts.

Nākamais tematiskais pasākums izstādes telpās norisināsies 22. augustā plkst. 19:00. Vasaras pasākumu cikls izstādē "Dzejmūzikas erotika" noslēgsies 8. septembrī akcijā "Mīlestības pavārmāksla" Baltās nakts ietvaros.

Ieejas maksa pasākumā Ls 1,50, pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1.

Papildu informācija: www.rmm.lv

Foto: Dambis. Foto (c) Evita Bandere

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV