Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Festivālu "Pestivals" Mežaparkā apmeklē ap 10 000 apmeklētāju

EasyGet.lv, 31.07.2012. 13:52 | komentāri (1)

Noslēdzies festivāls "Pestivals" Mežaparkā, kurā šovu sniedza šobrīd viens no aktuālākajiem un ietekmīgākajiem mūziķiem pasaulē Hip-Hop pārstāvis B.o.B un citi mākslinieki no ASV, Lielbritānijas, Rumānijas, Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Tobago un Japānas.
Festivālu "Pestivals" Mežaparkā apmeklē ap 10 000 apmeklētāju

Galerijas:

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notika festivāls "Pestivals", kurā uzstāšanās sniedza ap 150 mākslinieki no visas pasaules. Lielākās ovācijas un interesi izraisīja ASV Hip-Hop mūziķis B.o.B, kurš Latvijā ieradās ar pilno koncertsastāvu un deju grupu, kopumā 21 cilvēka komanda. Maikla Džeksona balsij pielīdzinātā R&B mūziķa Lloyd priekšnesums tieši pirms B.o.B visvairāk sajūsmināja daiļā dzimuma pārstāves. Savukārt rumāņu grupa "Akcent" savus pasaules hītus uz SMScredit.lv Galvenās skatuves izpildīja latviešu dejotāju "Queens of Dance" pavadībā.

DāvanaTev.lv Aktīvajā laukumā Baltijā iespaidīgāko šovu sniedza ekstrēmā velo un moto triāla komanda "Greentrials", kā arī "Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība" un streetdance dejotāji. "Fanu reiss" Dj skatuvē vislielāko interesi radīja ietekmīgā amerikāņu šovbiznesa pārstāvja Dj Latin Prince sets. Apmeklētāji izpausties varēja uz SMScredit.lv Popielas skatuves Māra Grigaļa vadībā. Par izklaidi visā Mežaparka Lielās estrādes teritorijā rūpējās atrakcijas, kā skimboarding, katapulta, piepūšamās atrakcijas un citi.

"Esam gandarīti par veiksmīgi notikušo festivālu un pozitīvajām atsauksmēm. Paralēli darbam pie šī gada festivāla jau esam uzsākuši plānot notikumu 2013. gadā, kurā šovus sniegs veni no ietekmīgākajiem un atpazīstamākajiem māksliniekiem pasaulē un Latvijā. Ar B.o.B, Lloyd un citu viesu šoviem atzīmējām Rīgu pasaules šovbiznesa kartē kā vietu, kurp doties aktuāliem un strauji popularitāti iekarojušiem māksliniekiem," komentē organizatoru pārstāvis Aivars Līpenītis piebilstot, ka jau drīzumā tiks izziņots nākamā gada festivāls un pirmie mākslinieki.

Foto: Festivāls "Pestivals" Mežaparka Lielajā estrādē. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV