Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Jauns meiteņu duets iepazīstina ar pimo singlu

EasyGet.lv, 01.08.2012. 12:00

Meiteņu duets „Twinsouls" plašākai publikai nodod pirmo singlu „Tu zini".
Jauns meiteņu duets iepazīstina ar pimo singlu

Dziesmas "Tu zini" mūzikas un vārdu autores ir pašas dueta dalībnieces - Elīna Romašova un Ilze Miča. Dziesma ir ierakstīta Lietuvā un to ir producējis lietuviešu dziedātājs, komponists un producents Linas Adomaitis.

Kā pašas meitenes saka, dziesma ir kā stāsts, kas radās pēc patiesa dzīves notikuma – traģēdijas, kuru grūti pārvarēt, ja esi viens. Pat vislielākajās sāpēs ir jāspēj atvērt acis un jāatrod spēks, lai dzīvotu tālāk. Meitenes tic, ka jebkuram no mums ir kāds, kurš zina, kā ir labāk, kā palīdzēt, iedrošināt, parādīt īsto ceļu un kopīgi pārvarēt šķēršļus.

Dueta „Twinsouls" dalībnieces par savu atšķirības zīmi un lielāko priekšrocību sauc savus netradicionālos balss tembrus, kas ir lielisks papildinājums viena otrai. „Twinsouls" dziesmās caurvijas dvēseliskums un patiesums.

Patlaban "Twinsouls" aktīvi strādā pie video klipa izveides savam singlam " Tu zini". Plānots, ka tas savu dienas gaismu ieraudzīs jau pa visam drīz.



Foto: Meiteņu duets „Twinsouls". Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV