Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Seven Sisters Records izdos otro izlasi

EasyGet.lv, 06.08.2012. 10:59

Jau augusta mēnesī klausītājiem lejupielādei būs pieejama Latvijā tapušas elektroniskās mūzikas izlase. Tās veidošanā savu artavu devuši tādi mākslinieki kā -=UHU=-, Kodek, Miotek, Salmz, Nei, Igors Vorobjevs, PA un Green Headz, informē Ivo Čuhačevs.
Seven Sisters Records izdos otro izlasi

Šī būs pirmā tik plaši pārstāvētā Latvijas elektronikas dīdžeju un producentu izlase techno-electro stilā. Izlases vizuālo noformējumu veidojis Uģis Goba, kurš jau iepriekš veiksmīgi sadarbojies ar Seven Sisters Records. Par izlases labskanīgumu un māsterēšanu parūpējies Oli Hemingvejs (Oli Hemingway) no Jehm Records Lielbritānijā.

Izlasē būs dzirdami astoņi skaņu celiņi no meditatīviem līdz pat enerģiskiem deju zāles ritmiem. Pēc izdevēju solītā ierakstu kopijas bez atlīdzības varēs iegūt no 13.augusta leibla Seven Sisters Records Internet vietnē: www.sevensistersrecords.net.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV