Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasākums SENSATION WHITE izpārdots, tirdzniecībā vēl pieejamas tikai VIP un DE LUX biļetes

easyget.lv, 17.05.2007. 12:10 | komentāri (2)

Uz gada lielāko deju mūzikas notikumu – SENSATION WHITE 16.maija vakarā tika pārdotas visas ieejas biļetes un šobrīd biļešu kasēs pieejamas vairs tikai VIP un DE LUX biļetes. To cena pašlaik ir Ls 75 un Ls 175.
Pasākums SENSATION WHITE izpārdots, tirdzniecībā vēl pieejamas tikai VIP un DE LUX biļetes
„Pasākumu var uzskatīt par izpārdotu. Mēs, iespējams, nelielu biļešu skaitu varēsim piedāvāt pirms pasākuma, kad precīzi spēsim izmērīt ietilpību par dekorētu deju laukumu pārvērstajā arēnā, kurā jau pirmdien sāksies dekorāciju un gaismu uzbūve. Taču VIP un DE LUX biļetes vēl piedāvājam ikvienam interesentam,” stāsta organizatoru JET FORCE pārstāvis Cornelis van der Vaart (Kornelis van der Vart).

Šobrīd lielākā šova Arēnā sagatavošanas darbi rit pilnā sparā. Sakarā ar ievērojamo skatītāju daudzumu, atbilstoši tiks plānota publikas plūsma - skatītājiem ieeja arēnā būs izmantojot B ieeju, LMT VIP un LOŽU apmeklētāji izmantos ierastās ieejas A fasādes pusē, bet VIP STAR LIGHT apmeklētāji iekļūs Arēnā, izmantojot ieeju no C fasādes puses. Arēnā plānots veikt arī vairākus īpašus pasākumus, lai nodrošinātu veiksmīgu SENSATION WHITE norisi. „Apmeklētājiem jārēķinās ar to, ka viņi pie ieejas tiks pārmeklēti, taču ar apsardzes speciālistiem pie ieejas veidosim īpašas pūļa kontroles skrejas, lai nodrošinātu iespējami ātru apmeklētāju kustību”, stāsta projekta tehniskais producents Mārcis Gulbis (UNTITLED.LV).

„Arēna nopietni gatavojas lielajam cilvēku pieplūdumam 26.maijā. Mēs nodrošināsim papildus tirdzniecības vietas un tirgotājus, īpaši rūpēsimies par tīrību pasākuma laikā. Arēna tiks aprīkota ar speciālām kāpnēm, kas nodrošinās brīvu apmeklētāju plūsmu no deju laukuma uz sektoriem. Esam veikuši aprēķinus, un pārliecinājušies, ka sarežģītais 33 tonnu smagais SENSATION WHITE aprīkojums Arēnā tiks izvietots droši un atbilstoši tehniskajām prasībām”, atzīst ARĒNA RĪGA direktors Edgars Buncis.

Jau ziņots, ka 2007.gada 26.maijā Rīgā, ARĒNĀ RĪGA notiekošā pasaules vadošā deju mūzikas notikuma SENSATION WHITE apmeklētājus 8 stundu garumā izklaidēs pasaules klases dīdžeji Tom Novy no Vācijas, Marco V no Nīderlandes, Junior Jack un Kid Creme no Beļģijas, Blank & Jones no Vācijas, Tim Deluxe no Lielbritānijas un Electricano no Latvijas.

Organizatori atgādina, ka ieeja pasākumā ir no 18 gadu vecuma un tikai baltās drēbēs.
„Sensation White” Latvijā atbalsta SHARK Energy Drink, Vodka Finlandia, Karsten, Ceļojumu birojs Via Rīga, Vairāk Saules, Foranda konsultantu grupa, Albert Hotel, informē MTV, LMK, Capital FM, TVNET, NEATKARĪGĀ, KAS JAUNS, ŽZL, Flexpro un Clear Channel. Pasākumu organizē JET FORCE sadarbojoties ar pasākumu operatoru UNTITLED.LV.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV