Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Muzikālās vakariņas ar Didzi Bordo

EasyGet.lv, 08.08.2012. 09:22

Trešdien, 8. augustā, plkst. 20:00 kultūras kafejnīcā "Taka", Miera ielā 10, Rīgā, notiks Muzikālās vakariņas ar mūziķi Didzi Bordo.

Didža Bordo gaitas pa dažādām mūzikas takām ir aizsākušās jau sen. Viņš ir bijis viens no grupas "Gain Fast" dibinātājiem, basģitārists un dziesmu autors, kura pūra lādē glabājas tādas ļoti atpazīstamas dziesmas kā "Smaids" un "Tas nav uz zemes šīs". Mūziķis vairāk nekā divus gadus ir dzīvojis Āzijā un koncertējis Ķīnā, Vjetnamā, Kambodžā un Taizemē, bet pavisam nesen grupas "nu un" sastāvā piedalījies LNT šovā "Okartes skatuve. Dzimuši mūzikai" un iemantojis vēl plašākas publikas mīlestību.

Nu Didzis Bordo ir nonācis arī uz Miera ielas republikas "Takas", kur Muzikālajās vakariņās sniegs baudījumu kafejnīcas viesu vēderiem un ausīm. Mūziķis viesus cienās ar paša gatavotu ēdienu – pildītajām pankūkām, bet pēc tam veltīs arī sirdi sildošu akustisku uzstāšanos patīkamā mājīgā gaisotnē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV