Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Eolika Rīgas svētkos aicina ceļot uz astoņdesmitajiem

EasyGet.lv, 10.08.2012. 15:51

Svinot Rīgas svētkus sestdien, 18. augusta, vakarā kuģītis Misisipi dosies ceļojumā, laikā atgriežoties jautrajos astoņdesmitajos, kopā ar leģendāro kvartetu Eolika un kādreiz populārā raidījuma "Zaķusalas ritmi" vadītāju Andreju Volmāru.

"Man astoņdesmitie vienmēr paliks atmiņā ar neizmērojamu jautrību un lieliskiem to laiku kokteiļiem, kurus tagad reti kuros bāros vēl māk pagatavot. Rīga ir pelnījusi, lai galvaspilsētas svētkus tās iedzīvotāji nosvin ar vislielāko jautrību, tādēļ ceļojums uz astoņdesmitajiem ir lieliska izvēle," saka kvarteta Eolika dalībniece Olga Rajecka.

Vakaru vadīs kādreiz populārā raidījuma "Zaķusalas ritmi" zvaigzne Andrejs Volmārs. "Mana pirmā jaunība aizritēja kokteilīšu skaņās saldajos, spīdīgajos 80. gados. Tolaik mani bez sievas interesēja vēl tikai viena sieviete, un tā bija Olga Rajecka. Un nu es ceru, ka šajā naktī manas vēlmes piepildīsies un es varēšu uzdziedāt kopā ar savu kluso simpātiju un viņas trīs cīņasbiedriem", atzīstas Andrejs Volmārs.

Vakara vadītājs arī aicina nakts laikā izmēģināt kādu no astoņdesmitajos slavenajiem kokteiļiem "Melnais samts", "Fizz", "Lāsīte" un tradicionālā Skrūve, kurus bārmeņi gatavos pēc autentiskām to laiku receptēm.

Ierašanās pasākumā no pulksten 21.30, kuģis Misisipi no krasta atties 22.00 un pirmo reizi krastā atkal piestās ap 00.30 naktī, kad arī uzņems papildus pasažierus. Kruīza biļetes cena 7 Ls. Īpašāka komforta mīļotāji var iegādāties arī biļetes pie galdiņiem par 15 Ls. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa un Statoil kasēs, kā arī pie kuģīša ieejas pirms pasākuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV