Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīgas centrā durvis vērusi plaša profila audio ierakstu studija

EasyGet.lv, 13.08.2012. 09:10

Rīgas centrā atklāta profesionāla plaša profila audio ierakstu studija ar zīmīgu nosaukumu – „Labo ierakstu studija". Tajā apvienojušies četri Latvijā un ārpus tās robežām zināmi producenti – Lotars Lodziņš, Jānis Kalve, [Ex] da Bass un Dairis Muižnieks.
Rīgas centrā durvis vērusi plaša profila audio ierakstu studija

Galerijas:

Tiem, kas regulāri seko notikumiem un piedalās Latvijas mūzikas dzīvē, jau sen ir zināmi tādi vārdi kā Jānis Kalve vai Lotars Lodziņš. Šie cilvēki ir producējuši daudz dziesmu lielam skaitam pazīstamu izpildītāju, sākot ar DJ Ella un beidzot ar grupu „Labvēlīgais Tips". Savukārt Jāņa Kalves miksēšanas un māsterēšanas prasmes izmanto daudzi Latvijā pazīstami mūziķi, piemēram, Otra Puse, Gačo, Musiqq, Aisha, Bermudu Divstūris, Rassell & Sabīne Berezina, Samanta Tīna, Anmary u.c.

Tāpat visiem labi ir zināms dīdžejs [Ex] da Bass jeb Mareks Dainis, kurš jau divus gadus pēc kārtas ir populārākais dīdžejs Latvijā. Viņa specialitāte ir audio rullīšu veidošana radio stacijām un televīzijām. Ar viņa palīdzību specifiskus audio projektus realizē pasākumu organizatori, deju grupas, sportisti, uzņēmumi, cirka mākslinieki, iluzionisti un citi dažādu industriju pārstāvji. Studijā viņš atbild arī par visām lietām, kas saistītas ar dīdžejiem un deju mūziku, kā arī organizatoriskiem jautājumiem.

Hip-hop mūzikas fani noteikti ir dzirdējuši producenta un izpildītāja Daira Muižnieka vārdu, kurš uzticīgi turpina darboties šajā lauciņā. Viņš ne tikai rada dziesmas, bet arī pats dzied un raksta dziesmu tekstus.

Jānis Kalve un Lotars Lodziņš stāsta: „Mēs jau ilgu laiku meklējām telpas centrā, kuras atbilstu gan ģeogrāfiski izdevīgam novietojumam, gan mūsu prasībām par pareizu akustisku noformējumu. Ir veikti akustiski aprēķini un ielikts milzīgs darbs, lai telpa atbilstu mūsu prasībām un ieraksti skanētu kvalitatīvi un pareizi. Papildus funkcionalitātei mums izdevies telpu padarīt arī mājīgu un estētiski pievilcīgu. Ierakstu telpā gar sienu ir pat koka panelis ar īpašā tehnikā iestrādātam notīm, lai dziedātājiem un mūziķiem darba procesā būtu patīkamāka atmosfēra".

Īpašu paldies studijas puiši saka internetveikalam muzpro.lv, kas operatīvi palīdzēja svarīga studijas aprīkojuma iegādē.

Darbs studijā jau notiek pilnā sparā un rezultāti nebūs ilgi jāgaida, jo par vienu no pirmajiem darbiem – Rodion Gordin dziesmu „Love Me Right" ir noslēgts līgums ar lielu deju mūzikas izdevējkompāniju Vācijā. Tāpat jaunumi gaidāmi arī no grupas „Labvēlīgais Tips", Liene Candy un DJ Ella, kura jau vairāk kā pusgadu dzīvo un darbojas ASV un, veidojot savu dziedātājas un dīdžeja karjeru, izmanto tieši šīs studijas pakalpojumus.

„Labo ierakstu studija" atrodas Rīgas centrā, Elijas ielā 17.

Kontakti:
Lotars Lodziņš – lotars@lotars.net
Jānis Kalve – janis.kalve@gmail.com
[Ex] da Bass – ex@illegal.lv
Dairis Muižnieks – dmdairis@gmail.com

Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV