Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Saulrietu ballītē Jūrmalā uzstāsies Goran Gora

EasyGet.lv, 13.08.2012. 12:13

Sestdien, 18. augustā, atpūtas komplekss „Havana Club Lounge" Dzintaru pludmalē aicina apmeklēt Sunset party jeb Saulrietu ballīti, kuras ietvaros notiks Goran Gora koncerts un fotoizstādes „90 saulrieti Dzintaru krastā" atklāšana. Pasākuma apmeklētājus pēc Goran Gora koncerta ar savu muzikālo programmu priecēs DJ Uvis un saksofonists Jānis Danevičs.
Saulrietu ballītē Jūrmalā uzstāsies Goran Gora

18. augustā atpūtas kompleksā "Havana Club Lounge" gaidāma dziesminieka Goran Gora uzstāšanās, kas ir viena no retajām iespējām viņu dzirdēt koncertā šogad. "Pašlaik gatavojam ceturtā albuma materiālu, tāpēc uzstājamies vien pāris reizes gadā, katru no koncertiem padarot ekskluzīvu un unikālu. Līdzšinējās uzstāšanās Rīgas Doma baznīcā, Dikļu pilī un citur izpelnījušās ļoti labas atsauksmes, jo, ja pagājušajā gadā pārsvarā uzstājos akustiski, tad šogad visos koncertos kopā ar mani uzstājas vairāki viesmūziķi, padarot skanējumu pilnīgāku un krāsaināku," – atzīst pats Goran Gora.

Karjeras laikā mūziķis izdevis trīs albumus, uzstājies ASV, Lielbritānijā, Brazīlijā, Gruzijā, Igaunijā, Francijā, Vācijā un citās valstīs, kā arī ticis nominēts vairākām balvām - tostarp "Latvijas Mūzikas ierakstu kompāniju Gada balvai" un Baltijas Modes federācijas „Stila un modes Gada balvai". Koncertā "Havana Club Lounge" skanēs, lielākoties, trešā albuma "Hold Me Close When It Comes" materiāls, taču būs dzirdami arī Goran Gora atpazīstamākie radio singli "Two Hands", "The Girl In The Backseat", "Swim, Robert, Swim", "Fools In Love", "Slow Down" un citi.

Vakara gaitā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar fotoizstādes „90 saulrieti Dzintaru krastā" darbiem. Tajā ir apkopotas saulrietu fotogrāfijas, kas tika uzņemtas Dzintaru pludmalē, no „Havana Club Lounge" teritorijas, šī gada vasarā – no 1. jūnija līdz fotoizstādes atklāšanas dienai. Līdz vasaras beigām izstāde tiks papildināta. Fotogrāfiju autori – atpūtas kompleksa kolektīvs. „Ideja katru vasaras dienu fotografēt saulrietus un organizēt šādu izstādi radusies vēl pagājušajā vasarā, kad „Havana Club Lounge" pastāvēja savu pirmo sezonu. Mēs pavadījām šeit, Dzintaru pludmalē, katru vakaru un vērojam saulrietus. Tas fakts, ka tie katru dienu ir tik dažādi un katru dienu ir tik neatkārtojami fantastiski skaisti, iedvesmoja šajā sezonā uztaisīt fotogrāfiju kolekciju un parādīt to citiem. Jūrmala ir viena no retajām vietām pasaulē, kur saule riet jūrā, tas vienmēr ir burvīgs skats un mūsu kūrortpilsētas bagātība, un mēs gribam vēlreiz pievērst tam cilvēku uzmanību," – stāsta atpūtas kompleksa „Havana Club Lounge" art-direktore Tatjana Baļvas.

Pasākuma sākums plkst. 19.30, ieeja – bez maksas.

Adrese: „Havana Club Lounge", Dzintaru pludmale pie Turaidas ielas sākuma („Dzintaru koncertzāles" pusē)

www.havana.lv

Foto: Goran Gora. Foto (c) Nils Vilnis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV