Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

„Bubamarā" – Otava Yo un Obscurus Orbis

EasyGet.lv, 14.08.2012. 11:21

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 trešdien – Sanktpēterburgas populārās tautiskās mūzikas grupas vienīgais klubu koncerts Rīgā šomēnes, piektdien – viduslaiku skaņu suģestija.
„Bubamarā" – Otava Yo un Obscurus Orbis

Trešdien, 15. augustā, pulksten 21 par lustīgu danču vakaru gādās atraktīvā krievu apvienība Otava Yo (www.myspace.com/otavae). Ar dūdām, krievu kokli gusli, vijolēm, ģitāru un perkusijām viņi veido nebēdnīgas versijas par savas tautas skaņu mākslu un populārām melodijām no mūziķu vecāku jaunības laikiem, gādājot par jautru noskaņojumu publikā – vienalga, vai klausītāji prot krievu valodu, vai ne. Pirms dažiem gadiem Sanktpēterburgā dibinātais kolektīvs paspējis iemantot lielu popularitāti arī Latvijā, viņi ir labi Bubamaras draugi un bieži koncertviesi. Pēc koncerta ne mazāk karstas dejas nodrošinās DJ Speiss.

Ceturtdien, 16. augustā, pulksten 21 iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) piedāvās DJ Ma.Be.

Piektdien, 17. augustā, pulksten 21 no Bubamaras skatuves sāks skanēt kroga apmeklētāju iecienītā senā mūzika no visas viduslaiku Eiropas – iespaidīgām bungām, dūdām un cienījama vecuma stīgu instrumentiem bruņojušos, viduslaiku apģērbos tērpušos ansambļa Obscurus Orbis (http://obscurusorbis.com/) mūziķu sniegumā.

Sestdien, 18. augustā, paredzētā surprise act jeb pārsteiguma uzstāšanās tiks izziņota atsevišķi.

Foto: Apvienība Otava Yo. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV