Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Inese Galante uzstājas „Origo Summer Stage"

EasyGet.lv, 14.08.2012. 15:28

Pagājušā nedēļā ikgadējā vasaras kultūras aktivitāšu centra „Origo Summer Stage" ietvaros bija septītā starptautiskā festivāla „Summertime – aicina Inese Galante" ieskaņas koncerts, kurā uzstājās arī pati festivāla dīva un patronese Inese Galante, informē t/c Origo pārstāve Danuta Trušele.
Inese Galante uzstājas „Origo Summer Stage"

Galerijas:

Jau tradicionāli uz „Origo Summer Stage" skatuves ikvienam bez maksas bija iespējams redzēt un dzirdēt izcilo soprānu Inesi Galanti. Viņai uz skatuves pievienojās arī tādi atzīti mūziķi kā mecosoprāns Irina Dolženko, bass Anatolijs Safiuļins, koncertmeistare Inna Davidova (klavieres) un festivāla „Summertime" jaunie dalībnieki.

„Man prieks, ka varam jau tradicionāli sveikt pie mums tādas augstas klases māksliniekus, kādi ir visi šie lieliskie mūziķi, kuri uz „Origo Summer Stage" skatuves priecēs pilsētas iedzīvotājus un viesus. Šāda līmeņa mākslinieki bezmaksas koncertos ir redzami reti, tāpēc centāmies šādu iespēju pie tirdzniecības centra „Origo" nodrošināt arī šogad." stāsta tirdzniecības centra „Origo" vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage" kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus – Imantdienas, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime – aicina Inese Galante, Jaunais Vilnis. Vairāk informācijas: www.origosummerstage.lv

Foto: Inese Galante uzstājas „Origo Summer Stage". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV