Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Krievijas reggae karalis Herberts Moraless uzstāsies „Nabaklab"

EasyGet.lv, 14.08.2012. 16:27

Herberts Moraless tiek dēvēts par krievu regeja pionieri un svarīgāko virzītājspēku. 23. augustā klubā „Nabaklab" Herberts sniegs koncertu ar savu projektu „Jaz Divizion", informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
Krievijas reggae karalis Herberts Moraless uzstāsies „Nabaklab"

Neskaitāmi mūzikas apskatnieki un klausītāji Herbertu Moralesu uzskata par galveno reggae mūzikas virzītājspēku Krievijā un pirmo mūziķi, kurš ar šo novirzienu iepazīstināja valsts iedzīvotājus. Viņš ir regulārs festivālu, mākslas galeriju, izstāžu un dažādu citu pasākumu viesis, laika gaitā kļūstot par savdabīgu neatkarīgās mūzikas skatuves ikonu Krievijā.

1989. gadā, izveidojot savu mūzikas apvienību „Jaz Divizion", Herberts Moraless ātri kļuva par regulāru Krievijas un Eiropas festivālu viesi, uzstājoties kopā ar daudziem Jamaikas un citiem ārvalstu reggae mūziķiem. Herbertu Moralesu pamatoti var uzskatīt par vienu no dažām svarīgām personām Krievijas alternatīvās mūzikas skatuvē.

„Jah Divizion" koncerts Rīgā notiks klubā „Nabaklab" ceturtdien, 23. augustā, plkst. 22:00, klubs atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Biļetes uz koncertu pieejamas visās „Biļešu servisa" kasēs, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv

Papildu informācija:
www.jahdivizion.ru
www.nabaklab.lv

Foto: Krievijas reggae karalis Herberts Moraless. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV