Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

"Nabaklab" uzstāsies Krievijas postrokeri Mooncake

EasyGet.lv, 15.08.2012. 14:40

Rīgas svētku laikā, 18. augustā „Nabaklab" ar akustisko programmu uzstāsies viena no pašreiz pamanāmākajām Krievijas postroka grupām „Mooncake".
"Nabaklab" uzstāsies Krievijas postrokeri Mooncake

Lai arī „Mooncake" daiļradi daudzi salīdzina ar tādu grandu kā „Pink floyd" un „Mogwai" mūziku, 2006. gadā radusies grupa laika gaitā tomēr spējusi iekarot savu nišu neatkarīgās mūzikas skatuvē un, regulāri koncertējot Baltijas valstīs, padarījusi sevi par atpazīstamu ne tikai pašu mājās, bet arī Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Kārtējo reizi apciemojot Latviju, šoreiz „Mooncake" sniegs klausītājiem iespēju dzirdēt savas dziesmas akustiskā versijā. Koncertā skanēs kompozīcijas no grupas nesen iznākušā DVD koncertieraksta „Acoustic", daļa no kurām iepriekš dzirdētas tradicionālā, „elektroniskā" manierē un daļa no kurām diskā dzirdamas pirmoreiz. Kā teicis pazīstamais mūzikas kritiķis Jakobs Oleiskis no „TheSilentBallet" – šis „Mooncake" audiovizuālais šovs noteikti pārsteigs klausītājus ar lielisku grupas spēju uzburt pasakainas ainas un ļaus novērtēt grupas lielisku dziesmu sacerēšanas prasmi.

18. augusta koncertu iesildīs pašmāju mūziķi „Gaserata", bet pie DJ galda visu nakti rosīsies DJ Dambis.

Foto: Krievijas postroka grupa „Mooncake". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV