Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Rīgā koncertēs lietuviešu jaunās paaudzes elektroniķis Fingalick

EasyGet.lv, 21.08.2012. 14:51

Jaunās mūzikas atbalsta grupa Dirty Deal Audio piedāvā divus lietuviešu jaunās paaudzes mūziķa Fingalick koncertus Rīgā. Koncerti būs iesildīšanās mūziķa gaidāmajam EP "Foreplay", ko 27. augustā izdos mūzikas izdevniecība "Love Less Records".
Rīgā koncertēs lietuviešu jaunās paaudzes elektroniķis Fingalick

"Fingalick" ir projekts, kurā apvienoti divi ļoti atšķirīgi poli - sapņains, maigs un iedvesmojošs vokāls un smaga, "pumpējoša" deju mūzika. Šī tik atšķirīgo elementu simbioze muzikāli ir neprognozējama, stilu gammā plešoties no kosmiska neosoula un R'N'B līdz pat postdabstepam un prātam neaptveramai, dziļai deju mūzikai.

Pirmais koncerts norisināsies ceturtdien, 23. augustā, Shot Cafe vasaras terasē, kopā ar lietuviešu mākslinieku uzstāsies grupa Komjaunatne un Dirty Deal Audio mūziķis Oriole. Otrs koncerts gaidāms piektdien, 24. augustā, klubā "Piens". Pēc abiem koncertiem ar DJ setu uzstāsies Dirty Deal Audio idejiskais tēvs Kristaps Puķītis.

Ieeja pasākumos - bez maksas.

Foto: Fingalick. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV