Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Baltajā naktī Andrejsalā uzstāsies DJ K no Kanādas

EasyGet.lv, 23.08.2012. 12:44

Jungle un drum'n'bass mūzikas jaunā viļņa aizsacējs DJ K Eiropas tūres ietvaros pirmo reizi viesosies Rīgā, kā īpašais viesis uzstājoeties Baltajā naktī, informē Kristiāna Kalniņa.

DJ K ir producents un dīdžejs no Otavas Kanādā. Dīdžejs jungle un drum'n'bass sfērā darbojas no 1999. gada, savu karjeru sākot Ziemeļamerikā, bet kopš 2008. gada tūrējot pa Eiropu. DJ K popularitāti iemantoja tūkstošgades sākumā, laižot klajā ierakstus zem mūzikas izdevniecībām "N2O" un "Big Cat Records L.A.", un drīz vien arī vairāku citu izdevēju paspārnē.

Gadu gaitā producents ir izveidojis arī personisko katalogu ar vairāk nekā 100 neizdotām skaņuplatēm, ko ekskluzīvi atskaņo tikai dzīvajos priekšnesumos - Baltajā naktī 8. septembrī tos dzirdēsim arī viņa Rīgas šovā Andrejsalā - mākslas studijā Peahen, Andrejostas ielā 4. Pasākuma sākums plkst. 22:00.

DJ K iesildīs īpašais viesis no Lietuvas - Albert The Hook, piedāvājot klausītājiem izbaudīt '140 bpm jungle' setu ar 'ghetto bass' noskaņām, bet pasākumu līdz rītam novadīs pašmāju DJ duets Crystral Sound System, kas publiku izklaidēs tropiskā gaisotnē, sintezējot 'moombahton', 'electro', 'dubstep' un 'jungle' mūziku ar Jamaikas regeja un 'dancehall' vokāliem.

"Killa Records" ir paša DJ K ierakstu izdevniecība, kas fokusējas uz viņa unikālo jungle stilu ar agresīvajām basu līnijām, negaidītajām pauzēm un 'amen' ritma himnām ar un bez regeja vokāliem.

Vairāk informācijas par DJ K:http://www.killarecords.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV