Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Koncertu sēriju ILY Sessions ievadīs Peter J. Birch

EasyGet.lv, 27.08.2012. 13:05

Pēc  vasaras brīvlaika Vecrīgas bārā „I Love You" atsākas koncertu sērija „ILY Sessions". Jauno sezonu 30. augustā atklās dziesminieks Peter J. Birch no Polijas.
Koncertu sēriju ILY Sessions ievadīs Peter J. Birch

Mūziķa pirmais minialbums „In My Island EP" iznāca 2010. gadā, kad autoram bija tikai 21 gads, taču tas jau uzreiz izpelnījās ievērību.

Mūzikas žurnālisti Polijā rakstīja: „Šī ir 2010. gada labākā debija uz Polijas indie-folk skatuves"; „Nav viegli aizraut klausītāju tikai ar ģitāru un balsi. Pītera panākumu pamatā ir arī viņa kompozīcijas. Jo viņš raksta tiešām labas dziesmas"; „Pītera ieraksti atgādina „Pearl Jam" līdera Edija Vedera solodarbus. Pītera balsī ir kaut kas no grandža. Es ieteiktu šo minialbumu ikvienam, kas vēlas dzirdēt mūsdienīgu akustisku skanējumu".

Kopš debijas EP izdošanas Peter J. Birch ir daudz koncertējis Polijā, tostarp pērn uzstājies vienā no Eiropas lielākajiem mūzikas festivāliem „Opener", kā arī spēlējis Vācijā un Itālijā. Koncerts „I Love You" bārā būs viņa pirmā uzstāšanās Latvijā, savukārt „I Love You" šī būs pirmā reize, kad tas uzņems mākslinieku no Polijas. Līdz šim „ILY Sessions" koncertos spēlējuši mūziķi no Latvijas un tuvākajām kaimiņvalstīm Igaunijas un Lietuvas, viesojušies arī Zviedrijas , Lielbritānijas un Austrijas mūziķi. Jaunajā „ILY Sessions" sezonā gaidāmi viesi no vēl tālākām ārzemēm.

Peter J. Birch koncertā bārā „I Love You", Vecrīgā, Aldaru ielā 9, ceturtdien, 30. augustā, plkst. 22:00 ieeja - bez maksas.



www.myspace.com/peterjohnbirch
www.facebook.com/peterjbirch

Foto: Dziesminieks Peter J. Birch. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV