Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kiss Of The Dolls izdod otro albumu

EasyGet.lv, 28.08.2012. 09:19

Latvijā tik reti pārstāvētā stila - glemroka - grupa „Kiss of the Dolls" atgriežas ar otro albumu „I Wana Be".
Kiss Of The Dolls izdod otro albumu

Kad sensenos laikos vairāku republikānisko un starptautiskā konkursu laureāts - pianists ar Latvijas Filharmonijas stipendiāta karjeru publikai visai negaidīti pameta mūzikas dzīvi, nez vai viņš pats nojauta, ka atgriezīsies - trakāks, nesaprastāks un – savādāks?

Arī šajā gadsimtā mūziķu vidē netrūkst intrigu... Tāpēc, lai bēgtu kā no uguns vismaz no "komercijas" savā nosacītajā mākslā, kolektīvs ir dzelžaini izlēmis visus savus naudas ienākumus no sava jaunā CD albuma "I Wanna Be" realizācijas atdot Bērnu slimnīcai.

Albums ir tapis kvarteta sastāvā, piedaloties dziedātājiem Lolijai un Fēliksam Ķiģelim, ierakstījis Gints Lundbergs (Mēmais), savukārt masterējis somu tautības speciālists Ansi (astiastudio.fi).

Dziesmu stilistika ir gana dažāda, lai noderētu gan rūdītam metāla cilvēkam, gan meitenītei rozā brillēs.

Albuma prezentācija notiks sestdien, 1. septembrī, 1. Rokkafejnīcā Reiterna namā Vecrīgas sirdī. Pirmo viesu ierašanās plānota no plkst. 19:00 līdz 21:00, koncerts – no 23:00.

http://www.kissofthedolls.com
http://www.draugiem.lv/kissofthedolls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV