Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Rīgas kamerkoris Vox animae uzņem jaunus dalībniekus

EasyGet.lv, 28.08.2012. 10:19

Kora mākslinieciskā vadītāja Sindija Druva aicina uz noklausīšanos dziedātspējīgus un gribošus, mērķtiecīgus un darbīgus kora mūzikas cienītājus 6. septembrī Rīgas Jāņa Poruka vidusskolā, informē kora pārstāve Ieva Strazdiņa.
Rīgas kamerkoris Vox animae uzņem jaunus dalībniekus

Pieteikšanās uz noklausīšanos notiek elektroniski, nosūtot informāciju par sevi un savu muzikālo pieredzi, kā arī kontaktinformāciju uz e-pasta adresi kamerkoris.voxanimae@gmail.com. Koris konkursa kārtībā uzņem jaunus dziedātājus visās balsu grupās.

Mēģinājumi 2012./2013. gada sezonā notiks pirmdien, ceturtdien un katru otro nedēļu arī trešdien. Sezonas galvenie notikumi būs dalība vairākos starptautiskos konkursos tepat netālu un gatavošanās koru gala skatēm un XXV Vispārējiem Latviešu Dziesmu un Deju svētkiem.

"Jauns posms nāk ar jaunām idejām, jauniem darbiem un vienmēr nozīmē arī kādas pārmaiņas. Jauni dziedātāji ir daļa no tā, kas ienes pārmaiņas, un mēs esam gatavi uzņemt kā vienu, tā otru. Par nākamās sezonas galveno vērtību esmu noteikusi stipru un vienotu kolektīvu. Ja gribi kļūt par tā daļu, mēs Tevi gaidīsim!" - tā kora mākslinieciskā vadītāja un diriģente Sindija Druva.

Kamerkoris Vox animae ir aktīvs jauniešu koris, kas pastāv četrus gadus. 2012. gadā koris ieguvis Zelta diplomu un 3. vietu jaukto koru un kamerkoru kategorijās Starptautiskajā Gdaņskas koru festivālā Polijā, kā arī izcīnījis 2. vietu 9. starptautiskajā Valmieras jauniešu koru festivālā.

Foto: Rīgas kamerkoris Vox animae. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV