Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Aicina mūziķus pieteikties jaunās mūzikas festivālā „Rīgas Dzintars"

EasyGet.lv, 29.08.2012. 14:30

Klubs „PieLTipa" aicina mūziķus un grupas pieteikties jaunās mūzikas festivālā „Rīgas Dzintars", kas norisināsies trešdienu vakaros sākot ar 19. septembri kluba telpās, informē Rīgas Dzintara radošā komanda.
Aicina mūziķus pieteikties jaunās mūzikas festivālā „Rīgas Dzintars"

Festivāls tiks veidots kā sešu tematisku koncertu sērija. Festivāla mērķis ir atspoguļot aktuālās tendences Latvijas mūzikas attīstībā, tādēļ īpaši gaidīti ir mūziķi, kas aktīvi strādā pie jaunām koncertprogrammām, kā arī vēlas prezentēt kādu no saviem nesenajiem veikumiem. Galvenais nosacījums dalībai pasākumu sērijā- mūziķiem jābūt vismaz 30 minūšu sagatavotai oriģināldziesmu programmai.

Arī šajā sezonā klubs ir parūpējies par pārsteigumiem gan viesiem, gan pašiem dalībniekiem. Koncertu laikā būs īpašas akcijas bārā, kā arī tiks noteikta kluba un apmeklētāju muzikālā simpātija, kurā katram viesim būs iespējā piedalīties balsojot. Festivāla noslēgumā kluba muzikālā simpātija balvā saņems, nu jau par kluba tradīciju kļuvušo, žiguli, kā arī par interesantāko sezonas jaunumu atzītās oriģinālkompozīcijas autoriem tiks piedāvāta iespēja to iemūžināt ierakstu studijā.

Lai pieteiktos dalībai festivālā, mūziķiem jāiesūta savs apraksts, kurā jāiekļauj dalībnieku vārdi, kā arī mūzikas stils, kuru pārstāv, kāds dzīvā izpildījuma video vai arī saite uz video, saite uz mūzikas profilu vai mājaslapu, foto, kā arī kontaktinformācija uz rigasdzintars@gmail.com līdz 9.septembrim. Vairāk info: http://www.pieltipa.lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV