Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Rassell un Sabīne Berezina prezentēs jaunu albumu

EasyGet.lv, 29.08.2012. 14:47

7. septembrī Sapņu fabrikā notiks Rassell & Sabīnes Berezinas jaunā albuma ''Dzīvo brīvi'' prezentācijas koncerts, kurā piedalīsies arī vairāki viesmākslinieki.
Rassell un Sabīne Berezina prezentēs jaunu albumu

Rassell & Sabīnes Berezinas jaunā albuma ''Dzīvo brīvi'' nosaukums aizgūts no mūziķu pēdējā singla. Dziesmai tapa arī videoklips, kurš ļoti ātrā laikā iekaroja skatītāju sirdis, tā uzstādot Latvijā vēl nebijušu rekordu. Šo videoklipu interneta vietnē "YouTube" pāris nedēļu laikā noskatījās vairāk nekā pusmiljons cilvēku.

Albuma prezentācija notiks 7. septembrī Rīgā, ''Sapņu fabrikā''. Tajā piedalīsies arī vairāki viesmākslinieki, tostarp grupa "PeR", DJ Roberts Lejasmeijers, Dj Kristaps Rungainis, DJ Kabelitoo un MR-T. Biļetes uz šo vērienīgo pasākumu ir iespējams iegādāties visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

Jaunajā albumā varēs klausīties jau publikai labi zināmus skaņdarbus un veiksmīgi aizrotējušos singlus kā ''Esi man klāt'' /gandrīz 1 milj. skatījumu ''YouTube'' vietnē/, ''Dzīvo brīvi'', ''Lec, lec'', ''Kā tu dejo'', ''Neaizej'', ''Laiku pa laikam'' un citus, kā arī vēl nedzirdētas kompozīcijas. Albumā ir iekļautas divdesmit divas oriģinālkompozīcijas un tajās pārsvarā dominē latviešu valoda, bet ir arī dažas dziesmas krievu un angļu valodās.

Singli ''Esi man klāt'' un ''Dzīvo brīvi'' neskatoties uz to, ka ir latviešu valodā, tiek spēlēti jau Igaunijas un Lietuvas radiostacijās un gūst lielu atsaucību.

Visu dziesmu producents un mūzikas autors ir Ruslans ''Rassell'' Kuksinovičs, kurš albumu ir veidojis mūsdienīgos Electro-Pop, Rap un RnB stilos.

Galvenokārt dziesmu tekstus sarakstīja pats Rassell, bet vairākās dziesmās viņam palīdzēja Oskars Deigelis, Ineta Atpile - Jugane un citi.

Ierakstā piedalās tādi viesmākslinieki kā Samanta Tīna, amerikāņu RnB dziedātājs John Michael, Staz, LieneCandy, Aivo Oskis, Oskars Deigelis, Crystal un Special Street' z' Eye.

Ieraksts pārsvarā veikts Rassell mājas ierakstu studijā Liepājā, laika posmā no 2010 gada līdz 2012 gadam.

Visas dziesmas miksēja Rassell, savukārt, māsterēja Jānis Kalve ''Labo ierakstu studijā'' Rīgā.

Trijām dziesmām no šī albuma ir uzņemti videoklipi - ''Lec, lec'', ''Esi man klāt'' un ''Dzīvo brīvi'', kuri tapuši sadarbībā ar Jāni Jēkabsonu (Tumba TV).

Albuma dizainu veidoja mākslinieks Andris Sitko kopā ar Rassell un fotogrāfu Oļegu Ļeontjevu un tā bukletā varēs atrast mūziķu fotogrāfijas, pateicības vārdus un citu informāciju.

Albumu CD formātā no 10. septembra meklējams mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Foto: Rassell un Sabīne Berezina. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV