Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jauktais koris „Juventus" uzņem jaunus dalībniekus

EasyGet.lv, 29.08.2012. 14:58

Starptautisku atzinību un godalgotus panākumus guvušais Latvijas Universitātes jauktais koris „Juventus" 2012./13.gada sezonu sāk ar jaunu dziedātāju uzņemšanu, informē kora pārstāve Edīte Strode.

Koris „Juventus" aicina uz noklausīšanos dziedātājus visās balss grupās. Šobrīd korī aktīvi dzied ap 50 dziedātāju. Savā laikā koris „Juventus" bijis dalībnieku skaita ziņā kuplākais koris, kurā, arī mainoties paaudzēm, vienmēr tikušas cienītas gadu desmitiem senas tradīcijas. To var uzskatīt par vienu no kora ilgās pastāvēšanas stūrakmeņiem.

Pēdējā laikā koris aktīvi koncertē gan pašu mājās, gan pieņem izaicinājumus koru konkursos ārpus mūsu valsts robežām, piedāvājot klausītājiem arvien aizraujošākus priekšnesumus. „Juventus" savu koncertu programmās iekļauj gan tautas dziesmas, gan garīgo, klasisko un pat džeza mūziku.

2013. gads ir XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku gads. Lai arī korim „Juventus" koru skates jau aiz muguras, repertuāru vēl var apgūt un vasarā ar pacilājumu iespējams kāpt uz lielās Mežaparka estrādes.

Jauno dziedātāju uzņemšana notiks 3. un 6. septembrī plkst. 18:30 Latvijas Universitātes Lielajā aulā.

www.juventus.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV