Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Borowa Mc" atgriežas ar rudens dziesmu

EasyGet.lv, 30.08.2012. 14:28

Latgaliešu grupa "Borowa Mc" pēc pusotra gada radošās pauzes klausītājus priecē ar dziesmu "Aizlaid pa viejam".
"Borowa Mc" atgriežas ar rudens dziesmu

"Tagad, kad laiks aiz loga aizvien biežāk atgādina par to, ka vasara tuvojas savam pēdējam akordam un ka pavisam drīz siltums būs jāmeklē pie kārtīgas tējas krūzes, cepurē un cimdos, par sirds un dvēseles siltuma saglabāšanu gribam parūpēties mēs - Borowa Mc," skaņdarbu piesaka grupas līderis Aigars Runčis, dziesmas vārdu autors. Savukārt komponiste un vokāliste Guntra Kuzmina uzsver, cik daudz sakāmā vēl grupai: "Dziesmā "Aizlaid pa viejam" dziedu par mīlestību, uz ko mēs visi tiecamies, par šīm neatkārtojamām sajūtām, bagātību, kas nav mērāma nevienā pasaules valūtā, bet tajā pašā laikā tik labi pazīstama ikvienam."

Ar dziesmu "Aizlaid pa viejam" grupa aicina nebaidīties ļauties mīlestībai. Par mīlestību grupa dziedājusi jau vairākās dziesmās, savas pastāvēšanas 8 gados, kad 2004. gadā tā tapa Rēzeknē, popularitāti klausītāju vidū gūstot ar dziesmu "Vysskaistuokajai meitiņai", kas 2005. gadā ierindojās mūzikas aptauju augšgalos un saņēma vairākus apbalvojumus. Grupa ir izdevusi 3 studijas albumus, kuros kā vokālisti piedalījušies tādi mūziķi kā Aija Andrejeva, Artis Dvarionas, Fēlikss Ķiģelis, Juris Kaukulis un citi.



Foto: Grupa Borowa Mc. Foto (c) Madara Matisone

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV