Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Skaņu Mežs aicina uz festivāla ieskaņas sarīkojumu

EasyGet.lv, 31.08.2012. 11:19 | komentāri (1)

Septembra tuvošanās iezīmē festivāla Skaņu Mežs 10. gadadienu. Sestdien, 1. septembrī, Ķīpsalā, klubā ''Naudā'' ar līdz rītam ilgstošu ballīti tiks svinēta festivāla atklāšana, vēstīts festivāla mājaslapā.
Skaņu Mežs aicina uz festivāla ieskaņas sarīkojumu

Klubs "Nauda'' galvenokārt orientēts uz pagrīdes deju mūzikas kultūru, taču, to ietverot, 1. septembra vakarā šī vieta būs atvērta arī daudz plašākai skaņu un mūzikas žanru amplitūdai, kas robežosies no trokšņu mūzikas priekšnesumiem un skaņu mākslas performancēm līdz diskotēkai, kuras dīdžeji savu mūzikas izvēli balstīs uz dabstepa, graima, idm un mūsdienīga tehno.

Vakara programma sastāvēs no divām daļām: dzīvās mūzikas priekšnesumiem, kas ilgs no pus desmitiem vakarā līdz pusnaktij, un DJ setiem, kas sāksies uzreiz pēc tam. Priekšnesuma daļas laikā uzstāsies māksliniece, dzejniece un trokšņu mūzikas izpildītāja Jeļena Glazova kopā ar videomākslinieci Zani Raudiņu; multimediju mākslinieks Pēteris Ķimelis, kas šoreiz uzstāsies, izpildīdams savu ambiento skaņu mākslas kompozīciju retrospektīvu; pazīstams latviešu elektroniskās mūzikas pagrīdes eksperimentētājs Kaspars Groševs, kas prezentēs savu jauno ritmiskās mūzikas projektu %20, kā arī divi dalībnieki no bēdīgi slavenā nihilistiskā noiza grupējuma PuseH PuseW, kas katrs uzstāsies ar saviem solo projektiem, - Toms Auniņš (Atomola) un Māris Butlers (Dubna).

Pasākuma diskotēkas daļa savukārt sāksies ap pusnakti un būs kā turpinājums Kaspara Groševa un Toma Auniņa priekšnesumam – līdz rītam dejot gribošajai publikas daļai spēlēs tādi dīdžeji kā ballītēs pieredzējušais Ernests Ansons, dīdžejs shpurnaac un VJ Zane Raudiņa, kas nāk no jaunās advancētās deju mūzikas dīdžeju apvienības Kosmodisks, kā arī prominentais diskžokejs un elektroniskās mūzikas producents Andrei Oid, kas savulaik bijis pazīstamās grupas Alexandroid dalībnieks un šobrīd kopā ar Iļju Lagutenko no grupas Mumij Troļ strādā projektā Keta.

Koncertvakara sākums: 21:30, diskotēkas sākums: 0:00, sekojot ''Naudas'' tradīcijai, tie, kas savā feisbuka profilā ievietos pasākuma plakātu, varēs pasākumu apmeklēt par brīvu.

Facebook links: http://www.facebook.com/events/435737296478263/

Karte: http://bit.ly/NAUDAX

Foto: Jeļena Glazova. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV