Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kamerkoris Fortius uzņem jaunus dalībniekus

EasyGet.lv, 31.08.2012. 15:40

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) kamerkoris Fortius un diriģente Māra Marnauza aicina ieskandināt Dziesmusvētkus un piedalīties džeza un garīgās mūzikas projektos kopā.
Kamerkoris Fortius uzņem jaunus dalībniekus

„Koris ir iespēja daudziem un dažādiem ļaudīm apvienoties vienā dziesmā. Ja koris ir labs, tad dziedot ir jūtams milzīgs pozitīvs lādiņš. Un Fortius tāds ir," saka kora dziedātājs Kaspars. Savukārt dziedātāja Liene atzīst, ka korī Fortius dzied tādēļ, ka tas ir viens no labākajiem koriem un šeit var sastapt jaukus un sirsnīgus cilvēkus, kā arī pilnveidot savas dziedāšanas prasmes gan kora mēģinājumos, gan nodarbībās pie vokālā pedagoga.

Fortius aicina jaunos dziedātājus soprāna, alta, tenora un basa balsu grupās ierasties trešdien, 5. un 12. septembrī, plkst. 17:30 uz noklausīšanos RPIVA Aktu zālē (325. auditorija) Imantas 7.līnijā 1.

Šobrīd vairāk par kori var izlasīt mājaslapā http://fortius.rpiva.lv/, bet "esam jau sakrāmējuši visus savus diskus, konkursu balvas, ārvalstu diriģentu un komponistu atzinības čemodānos un plānojam atstāt savu šā brīža mājaslapas „dzīvokli", lai drīzumā pārvāktos uz savdabīgu un ļoti pievilcīgu savrupmāju (adresi sālsmaizei un turpmākajiem apciemojumiem jums darīsim zināmu nedaudz vēlāk). Pārejas periodā biežāk būsim sastopami: https://twitter.com/#!/korisFortius un http://www.facebook.com/JauktaisKamerkorisFortius" - saka kora komanda.

Foto: Kamerkoris Fortius. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV