Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Andrejsalā uzstāsies Jungle un Drum'n'Bass zvaigzne DJ K

EasyGet.lv, 03.09.2012. 09:07

Mūsdienu kultūras forumā Baltā nakts pirmo reizi Rīgā uzstāsies Jungle unDrum'n'Bass mūzikas jaunā viļņa aizsācējs DJ K.
Andrejsalā uzstāsies Jungle un Drum'n'Bass zvaigzne DJ K

DJ K ir producents un dīdžejs no Kanādas galvaspilsētas Otavas. Dīdžejs Jungleun Drum'n'Bass sfērā darbojas no 1999. gada. Mūziķa karjera sākās Ziemeļamerikā, taču kopš 2008. gada viņš regulāri dodas turnejās pa Eiropu. DJ K iemantoja popularitāti šīs tūkstošgades sākumā, kad mūzikas izdevniecības N2O,Big Cat Records L.A. un citas firmas laida klajā viņa ierakstus.

Gadu gaitā producents ir izveidojis arī personisko katalogu ar vairāk nekā 100 neizdotām skaņuplatēm, kas tiek atskaņotas tikai un vienīgi dzīvajos priekšnesumos – Baltajā naktī 8. septembrī tos dzirdēsim arī viņa Rīgas šovā Andrejsalā, mākslas studijā Peahen Andrejostas ielā 4 (sākums – pulksten 22.00).

DJ K iesildīs īpašais viesis no Lietuvas – Albert the Hook, kas piedāvās klausītājiem izbaudīt 140 bpm Junglesetu Ghetto bass noskaņās. Pasākuma turpinājumā līdz pat nākamajam rītam uzstāsies pašmāju DJ duetsCrystral Sound System, kas publiku izklaidēs tropiskā gaisotnē, sintezējot Moombahton, Electro, Dubstep unJungle mūziku ar Jamaikas regeja un Dancehall vokāliem.

Vairāk informācijas par DJ K: http://www.killarecords.com/

Foto: DJ K koncertā Minskā šogad. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV