Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Teātris-klubs Hamlets atklās jauno sezonu

EasyGet.lv, 03.09.2012. 11:27

„Hamleta" sezona sāksies ar improvizācijas teātra spēlēm, „Hamleta" zelta sastāva izpildījumā un aktiera Rolanda Zagorska vadībā.

5. septembrī plkst. 19:30 vērsies skatuves priekškars, skatītājiem piedāvājot jaunās sezonas pirmo improzicāzijas teātra izrādi. Šajā sezonā spēlēs jau zināmie „Hamleta" aktieri – Anete Mikučevska, Aija Rudzīte, Emīls Mednis un Mārtiņš Bitāns. Skatuves komandai pievienosies arī iepriekšējo sezonu izcilākie improvizatori – Mārtiņš Kozlovsiks (Kozmens), Līga Ābele un Sandra Betkere, kurus vēl nesen varēja redzēt improvizācijas spēļu „Slepenie" sastāvā.

Teātris – klubs „Hamlets" vienmēr ir domājis par jaunajiem talantiem, un izņēmums nav arī šī sezona. 5. septembrī plkst. 16:00 Rolanda Zagorska teātra studija uzņem jaunus audzēkņus, kas katru trešdienu no 18:00 – 19:00 varēs izmēģināt studijā apgūtās zināšanas praksē – skatītāju priekšā.

Arī turpmāk pirmdienās no plkst. 20:00 skanēs džeza mūzikas skaņas „City Jazz Riga" izpildījumā. Trešdienās plkst. 19:30 teātris-klubs piedāvās jaunas izrādes kopā ar labākajiem improvizatoriem.

Klubs atrodas Rīgā, Jāņa sēta 5, 2. Stāvā.

Sekojiet jaunumiem interneta vietnēs:
www.hamlets.lv
http://www.facebook.com/teatrisHamlets?ref=ts
http://www.draugiem.lv/klubs-hamlets/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV