Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Kafejnīcā "Taka" - tango, Muzikālās vakariņas un Baltā nakts

EasyGet.lv, 03.09.2012. 11:57

Kafejnīca "Taka" mācību gada pirmajā nedēļā mācīs dejot tango, runās par paaudžu solidaritāti, kā arī liks atrast zvēru sevī Baltās nakts ietvaros.

Trešdien, 5. septembrī, plkst. 20.00 kafejnīcā "Taka" gaidāmas Muzikālās vakariņas ar biedrības „Kultūrmānija" dalībniecēm Sabīni Jermaloviču un Ļenu Dimitrenko. Meitenes šobrīd īsteno paaudžu solidaritātes projektu, tādēļ vakariņās pasniegs ēdienus no vecmāmiņu recepšu grāmatām un liks mūziku no vectēva plašu kolekcijas.

Ceturtdien, 6. septembrī, plkst. 18.30 būs iespēja apgūt Argenītnas Tango, kur vadīs Vija Maija no Rīgas un Arts, kurš pavadījis četrus gadus Buenosairesā. Apmeklētājus sagaidīs patīkams pārsteigums Argentīnas noskaņās.
18:30 - 20:00. Tango klase pilnīgiem iesācējiem.
Vada Vija Maija (Rīga) un Arts (Rīga, Buenosairesa).
20:00 - 21:00. Tango prakse iesācējiem.
Iemēģināsim, vai izdodas kaut kas no pirmajā nodarbībā apgūtā.
21:00 - ~1:00: Milonga visiem tangomīļiem.
DJ Arts (Rīga, Buenosairesa)

Sestdien, 8. septembrī, kafejnīcā "Taka" notiks sarīkojums "Atrodi Zvēru TAKĀ!". Baltās nakts ietvaros kafejnīcā būs iespēja vērot body - art performanci „Pārtapšana zvērā", uzstāsies DJ Snobo ar audio/video performancēm, bet body - art modeļi pasniegs dzērienus uz stikla mākslinieces Martas Ģībietes veidotajām stikla paplātēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV