Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Swedbank koris aicina savā pulkā jaunus dalībniekus

EasyGet.lv, 04.09.2012. 12:20

Septembrī sākas aktīva sezona Latvijas koriem, kas šo gadu pavadīs XXV Vispārējo latviešu dziesmu svētku zīmē. Arī viens no labākajiem Latvijas amatieru jauktajiem koriem – Swedbank koris aktīvi turpina savu darbību, aicinot koristu pulkā jaunus dziedātājus, informē Swedbank kora direktore Linda Grecka.

Uzņemšana notiks 10., 11. un 12. septembrī Swedbank centrālajā ēkā.

Swedbank koris aktīvi turpina augusta sākumā iesākto desmito sezonu un jau 20.septembrī dosies uz Somiju pārstāvēt Latviju 4. Starptautiskajā H.Andersen kamerkoru konkursā. Paralēli tiek kalti arī lieli plāni saistībā ar nākamgad paredzētajiem Dziesmu svētkiem, jaundarbu pirmatskaņojumiem, kā arī dalību dažādos koru konkursos gan Latvijā, gan ārpus tās.

Pavisam nesen Swedbank koris atgriezās no Spānijas, kur 58.Starptautiskajā habanēru un polifonās mūzikas konkursā ieguva 2.vietu polifonās mūzikas kategorijā. Īpašu lepnuma sajūtu radīja fakts, ka šajā konkursā tikai retais no Latvijas pārstāvjiem ir spējis iegūt kādu godalgu. Tāpat korim ļoti īpašs notikums bija uzstāšanās kopā ar vienu no iemīļotākajiem latviešu grupām "Prāta vētru" Swedbank 20 gadu jubilejas koncertā Skonto stadionā.

Dziesmu svētku sagatavošanās laiks ir labākais brīdis, kad kļūt par kora dziedātāju un pilnvērtīgi un radoši piepildīt savu brīvo laiku.

Jauno dziedātāju uzņemšana Swedbank korī notiks 10., 11. un 12. septembrī Swedbank centrālajā ēkā (Saules akmenī, Balasta dambī 1a).

Vairāk informācijas www.swedbankkoris.lv

Swedbank koris dibināts 2003.gadā. Korī dzied 45 dziedātāji un tā mākslinieciskais vadītājs ir Artūrs Ancāns, diriģenti Jurģis Cābulis un Matīss Tučs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV