Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Darbību atsāk alternatīvās mūzikas portāls alternative.lv

EasyGet.lv, 04.09.2012. 14:25

Pēc vairāku gadu pauzes atjaunots mūzikas portāls alternative.lv, kas turpmāk apkopos aktuālākos notikumus pašmāju hardcore, metal un punk skatuvē.
Darbību atsāk alternatīvās mūzikas portāls alternative.lv

Alternative.lv sākums ir meklējams 2000. gadā, kad to veidoja divu cilvēku komanda. Attīstoties Latvijas alternatīvajai kustībai, auga arī komanda un portāls, kas vairākus gadus ieņēma nozīmīgu lomu alternatīvās mūzikas skatuves attīstībā. Pēc veiksmīgiem septiņiem darbības gadiem 2007. gada nogalē Alternative.lv dēļ tika slēgts.

Pēc ieturētas pauzes portāls piedzīvo savu otro dzimšanu. „Jaunā Alternative.lv veidošanas ietvaros tika runāts ar vairākiem pasākumu organizatoriem un grupu pārstāvjiem, nonākot pie secinājuma – pietrūkst vietas, kur varētu iepazīties ar jaunām pašmāju grupām, to aktualitātēm un sekot līdzi hardcore/punk/metal koncertu gaitām Latvijā, tāpēc ceram, ka Alternative.lv spēs no jauna veicināt Latvijas underground skatuves aktivitāti," pastāstīja portāla pārstāvji.

„Strādājot pie Alternative.lv koncepta, īpaša uzmanība tiks vērsta jaunajām grupām, jo Latvijā pirmo gaitu uzsākšana mūziķiem bieži vien ir ļoti apgrūtinoša. Daudzas lieliskas grupas nav nonākušas plašākā redzeslokā, jo tām pietrūkst iespēja sevi publiski parādīt, un, apzinoties, ka alternatīvās skatuves nākotne ir tieši jauno grupu rokās, vēlamies radīt to attīstībai labvēlīgu vidi, kļūstot par informatīvu platformu pasākumu organizētājiem un pašmāju grupām."

www.alternative.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV